aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧάθηκε, αλλά εντοπίστηκε σώος στο Λίβερπουλ ο Καρλάιλ

Χάθηκε, αλλά εντοπίστηκε σώος στο Λίβερπουλ ο Καρλάιλ

Έντονα προβλημάτισε τις Αρχές του Μάντσεστερ πρόσφατη εξαφάνιση του Κλαρκ Καρλάιλ. Πρόκειται για 38χρονο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος στο παρελθόν είχε φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες των Μπέρνλι και Λιντς. Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή δήλωσε την εξαφάνισή του και μέσω των Social Media ζήτηση την βοήθεια οποιουδήποτε μπορεί να γνωρίζει κάτι. Ο Καρλάιλ, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, το 2014 είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας ενώ είχε νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.

Τελικά, η κινητοποίηση των αρχών και της αστυνομίας έφερε αποτέλεσμα και ο Καρλ Καρλάιλ βρέθηκε σώος και ασφαλής. Με ανάρτηση στο Twitter η αστυνομία του Lancashire γνωστοποίησε ότι ο πρώην παίκτης της Μπέρνλι εντοπίστηκε στο Λίβερπουλ, ενώ παράλληλα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το κοινό που έσπευσε άμεσα να ανταποκριθεί στο αίτημα για βοήθεια.

Την τελευταία φορά που μέλος της οικογένειας του 37χρονου είχε επαφή μαζί του ήταν το απόγευμα της Πέμπτης στο Πρέστον. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του και η ανησυχία των δικών του ανθρώπων και κυρίως της συζύγου του, Κάρι, η οποία είναι έγκυος έξι μηνών ήταν μεγάλη, μιας και στο παρελθόν ο άλλοτε ποδοσφαιριστής είχε ψυχολογικά προβλήματα. Τον Δεκέμβριο του 2014 αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του ενώ έδινε μάχη με την κατάθλιψη, τον αλκοολισμό και τον τζόγο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ