aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χαστούκι» στην Ανόρθωση με υπογραφή «Τρίσκο»

«Χαστούκι» στην Ανόρθωση με υπογραφή «Τρίσκο»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ιβάν Τρισκόφσκι… ίσον γκολ! Ο Σκοπιανός άσος με δύο προσωπικά γκολ (66’, 79’ πέναλτι) οδήγησε την ΑΕΚ στη νίκη επί της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (2-0), στο πλαίσιο της 36ης και τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το πάλεψε ο 34χρονος επιθετικός για να πιάσει τον Ντιγκινί στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ αλλά τελικά έμεινε στο -1. Έφθασε τα 16 και ο Γάλλος του Απόλλωνα είναι στα 17 γκολ. Ο Σκοπιανός στα πεντέμισι χρόνια παρουσίας του με τη φανέλα της ΑΕΚ πέτυχε 83 γκολ στο πρωτάθλημα, δείγμα της δεινότητάς του στο σκοράρισμα.

Με τα δύο γκολ του Τρισκόφσκι, λοιπόν, η ΑΕΚ έδωσε «χαστούκι» στην Ανόρθωση που σε λίγες ημέρες, το προσεχές Σάββατο, θα αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου. Η ομάδα της Αμμοχώστου, για να έχει απαιτήσεις, θα πρέπει να παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένη αφού η χθεσινή παρουσία της προβλημάτισε. Για την ΑΕΚ ήταν η πρώτη νίκη μετά από τέσσερις σερί ήττες. Οι κιτρινοπράσινοι τερμάτισαν στην 5η θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, επτά λιγότερους από την 4η Ανόρθωση που σαφώς το μυαλό των παικτών της ήταν στον τελικό Κυπέλλου.

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Και σε δέκα χρόνια το ίδιο θα λέει ο Κετσπάγια

Παρόλο που η Ανόρθωση παρουσιάστηκε με βασικές επιλογές, δεν μπόρεσε να έχει καλή παρουσία και κυρίως να γίνει απειλητική για την αντίπαλη εστία. Η ΑΕΚ ήταν πιο απαιτητική και κυρίως ήταν ουσιαστική, με τον Τρισκόφσκι να κάνει τη διαφορά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ