aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧάρμα ιδέσθαι η Μπαρτσελόνα!

Χάρμα ιδέσθαι η Μπαρτσελόνα!

Πω, πω μια Μπαρτσελόνα… Οι «μπλαουγκράνα» μπήκαν αγριεμένοι στις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα, ισοπεδώνοντας με σκορ 6-2 την Μπέτις του Πογέτ, χάρη στα «όργια» από τους Σουάρες και Μέσι.

Μόλις στο 6’, ο Αρντά Τουράν εκμεταλλεύτηκε το γύρισμα του Ζόρντι Άλμπα κι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε. Προς στιγμήν οι φιλοξενούμενοι… πάγωσαν το «Καμπ Νου» όταν ο Ρούμπεν Κάστρο με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε στο 21’. Η συνέχεια όμως ήταν καταιγιστική…

Στο 37’ ο «Λέο» πέτυχε γκολάρα –με δυνατό σουτ λίγο έξω από την περιοχή- και έδωσε ξανά προβάδισμα στους Καταλανούς. Ένα προβάδισμα το οποίο πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις πριν καν βγει το ημίχρονο, με τον Σουάρες να βάζει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Η Μπάρτσα είχε πλέον τον αέρα, αλλά είχε και «κέφια» να προσφέρει πολύ θέαμα στον κόσμο της. Και μέσα σε δύο λεπτά, Μέσι και Σουάρες… σκόρπισαν την Μπέτις. Με υποδειγματικές αντεπιθέσεις, με φοβερό passing game και top class τελειώματα από τους δύο, ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 5-1.

Ο Ουρουγουανός… δάγκωνε και τελικώς έφτασε στο χατ-τρικ, με εκτέλεση φάουλ στο 82’, προτού ο Ρούμπεν Κάστρο με διαγώνιο σουτ διαμορφώσει το τελικό 6-2 υπέρ της Μπαρτσελόνα, η οποία έδειξε με το καλημέρα τα δόντια της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ