aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χάρισε» το ματς στην Μπόρνμουθ ο Σακχό

«Χάρισε» το ματς στην Μπόρνμουθ ο Σακχό

Με σκορ 2-1 επικράτησε η Μπόρνμουθ της Κρίσταλ Πάλας στο «Βαϊτάλιτι» για την 7η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Ντέιβιντ Μπρουκς (5’) και Τζούνιορ Στάνισλας (87’) τα γκολ των νικητών, με το δεύτερο να προέρχεται από πέναλτι που καταλόγισε ο Μάικ Ντιν σε ανόητη αγκωνιά του Μαμαντού Σακχό στον Λέρμα. Νωρίτερα, ο Πάτρικ Φαν Άανχολντ (55’) ήταν αυτός που έφερε -από θέση οφσάιντ- την αναμέτρηση στα ίσα (55’).

Ούτε σήμερα κατάφερε η Κρίσταλ Πάλας να φτάσει την 100η νίκη της στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ ενώ οι «αετοί» γνωρίζουν την ήττα στην πρώτη φετινή εκτός έδρας «μάχη» που ο Γουίλφριντ Ζαχά δεν κατάφερε να «συνδεθεί» με τα αντίπαλα δίχτυα.

Το ματς

Το συγκρότημα του Έντι Χάου ευτύχησε να πάρει νωρίς κεφάλι στο σκορ, αφού στην πρώτη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, ο Ντέιβιντ Μπρουκς εκμεταλλεύτηκε το «στρώσιμο» του Γουίλσον με αριστερό σουτ που προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα. Η Κρίσταλ Πάλας δυσκολεύτηκε να βγάλει αντίδραση και οι μεγάλες φάσεις δεν έκαναν την εμφάνισή τους έως την ανάπαυλα, παρά το γεγονός ότι ο ρυθμός που διατήρησαν οι δύο ομάδες παρέμεινε σε έντονα επίπεδα.

Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Ρόι Χότζον εισήλθαν με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και ευτύχισαν να βρουν το γκολ της ισοφάρισης στο 55ο λεπτό. Ο Γουίλφριντ Ζαχά έγινε κάτοχος της μπάλας έξω από την αντίπαλη περιοχή και βρήκε με κάθετη πάσα τον Πάτρικ Φαν Άανχολντ, ο οποίος υποδέχτηκε από θέση οφσάιντ και ολοκλήρωσε την προσπάθεια με πανέμορφο σουτ στην κλειστή γωνία του Μπέγκοβιτς για το 1-1!

Οι δύο ομάδες έδειχναν να συμβιβάζονται με το βαθμό της ισοπαλίας μέχρι να έρθει το 83ο λεπτό και το λάθος του Φαν Άανχολντ στο χώρο της μεσαίας γραμμής, το οποίο έδωσε την ευκαιρία στον Φρέιζερ να πάρει την μπάλα και να τρέξει στην αντεπίθεση βγάζοντας στην εξέλιξη της φάσης σε θέση τετ-α-τετ τον Γουίλσον. Το πλασέ του τελευταίου σταμάτησε με σωτήρια επέμβαση ο Χένεσεϊ, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να αποσοβεί και την επικίνδυνη κεφαλιά του Γκόσλινγκ δύο λεπτά αργότερα.

Και ενώ οι… ορμές των γηπεδούχων έδειχναν να περιορίζονται, ο Μαμαντού Σακό αποφάσισε να ρίξει εντός περιοχής αγκωνιά στον Λέρμα! Ο Μάικ Ντιν είδε τη φάση, καταλόγισε το πέναλτι και ο Στάνισλας έδωσε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκες, εκτελώντας στο κέντρο της εστίας από τα έντεκα μέτρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ