aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαραλάμπους: «Από τον πρόεδρο του Απόλλωνα μέχρι τον τελευταίο οπαδό»

Χαραλάμπους: «Από τον πρόεδρο του Απόλλωνα μέχρι τον τελευταίο οπαδό»

Με ανάρτησή του ο παλαίμαχος άσος του Απόλλωνα, Μάριος Χαραλάμπους καλεί όλους στην ομάδα της Λεμεσού από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό να κάνουν την αυτοκριτική τους.

Η σχετική ανάρτηση

«Στις επιτυχίες όλοι τρέχουν να διεκδικήσουν την πατρότητα της νίκης, ο αγνός όμως οπαδός θα τρέξει να κληρονομήσει την μητρότητα της αποτυχίας και να σταθεί δίπλα στην ομάδα, εδώ θα πρέπει όλοι εμείς που αγαπάμε τον Απόλλωνα να μείνουμε δυνατοί και μονιασμένοι δίπλα σε αυτή την ιδέα.

Χθες χάθηκε ένας τίτλος, όπως χάθηκαν τα τελευταία χρόνια πολλοί τίτλοι, ας κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας και ας αναλάβουμε όλοι το μερίδιο των ευθυνών μας, από τον πρόεδρο μέχρι τον τελευταίο οπαδό. Είμαστε Απολλωνίστες είμαστε χιλιάδες και είμαστε περήφανοι. Ο Απόλλωνας είναι μεγάλη ομάδα και καιρός είναι να το καταλάβουν μερικοί.

Έχουμε τους πιο αγνούς και πιστούς οπαδούς, μένουμε κοντά στο μεγαλείο της ομάδας μας, προστατεύουμε τον θρύλο μας. Αυτή η ομάδα, μας έδωσε χαρές και μας έκανε σε όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μας να νιώσουμε περήφανοι. Ο Απόλλωνας είναι ιδέα, κρατάμε τα καλά και συνεχίζουμε…».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ