aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧάνει την ΑΕΛ ο Σάστρε, μικροπρόβλημα ο Λαρένα

Χάνει την ΑΕΛ ο Σάστρε, μικροπρόβλημα ο Λαρένα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τις τρεις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε κόντρα στην Ομόνοια ο Λουίς Σάστρε, έτσι ο Ισπανός μέσος θα χάσει το ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ στο Τσίρειο. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Νάτσο Κάσες. Απ’ εκεί και πέρα, ο Χόρχε Λαρένα αντιμετώπισε πρόβλημα στο παιχνίδι με την Ομόνοια και στο 59’ ζήτησε αλλαγή.

Δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό ο τραυματισμός του, όμως για την ώρα είναι αμφίβολος και η κατάστασή του θα ξεκαθαρίσει ίσως σήμερα. Και αυτό γιατί χθες η τεχνική ηγεσία έδωσε ρεπό ξεκούρασης στους ποδοσφαιριστές, σήμερα υπάρχει προγραμματισμένη πρωινή προπόνηση, αύριο οι ποδοσφαιριστές θα απολαύσουν ένα ακόμη ρεπό από την  τεχνική ηγεσία.

Ουσιαστικά η προετοιμασία για το ντέρμπι στο Τσίρειο, για την ΑΕΚ, θα αρχίσει από μεθαύριο και ο Ιδιάκεθ θα περιμένει να δει αν θα έχει στη διάθεσή του και τους Χέφελ και Τέτε οι οποίοι είναι τραυματίες. Λογικά ο Τέτε θα είναι στην αποστολή, ενώ θα διαφανεί τι θα γίνει με τον Ολλανδό μέσα στα επόμενα 24ωρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ