aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χάνει» Σανέ, φέρνει το αστέρι της Σοσιεδάδ η Σίτι

«Χάνει» Σανέ, φέρνει το αστέρι της Σοσιεδάδ η Σίτι

Με την αποχώρηση του Λερόι Σανέ από το Μάντσεστερ και τη μετακόμιση του στο Μόναχο για λογαριασμό της Μπάγερν να φαντάζει όλο και πιο πιθανή, η Σίτι έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες αντικατάστασης του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «AS», ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει βρει τον «εκλεκτό» του Γερμανού άσου στο προφίλ του Μίκελ Ογιαρθάμπαλ.

Ο Ισπανός φορ αποτελεί το «αστέρι» της Ρεάλ Σοσιεδάδ, μετρώντας 25 γκολ τις τελευταίες δύο σεζόν με τη φανέλα των Βάσκων, και σύμφωνα με το ισπανικό Μέσο οι «πολίτες» είναι διατεθειμένοι να καταβάλλουν άμεσα 75 εκατομμύρια ευρώ για να ενεργοποιήσουν τη ρήτρα αποδέσμευσης του.

Η Σοσιεδάδ από την πλευρά της, δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να χάσει από φέτος τον 22χρονου επιθετικό, αλλά η υπόθεση δεν είναι στο χέρι της κι έτσι όλα θα εξαρτηθούν από τη διάθεση του παίκτη να αφήσει το σύλλογο στον οποίο ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά για να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League με τους πρωταθλητές Αγγλίας.

Είναι δεδομένο ότι η ενδεχόμενη επίσημη κίνηση της Σίτι θα ακολουθήσει σε περίπτωση οριστικοποίησης της μεταγραφής του Σανέ στην Μπάγερν Μονάχου, για την έκβαση της οποίας ο τεχνικός των Βαυαρών, Νίκο Κόβατς, εμφανίστηκε αισιόδοξος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ