aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧάνει… λάδια η Ατλέτικο (vid)

Χάνει… λάδια η Ατλέτικο (vid)

Σφίγγουν τα γάλατα για την Ατλέτικο Μαδρίτης, που για δεύτερο ματς στα τρία τελευταία στη La Liga έπεσε σε γκέλα. Αυτή τη φορά σε κακό της δαίμονα εξελίχθηκε η Λεβάντε που της έβαλε φρένο στη Βαλένθια (1-1) με τους «ροχιμπλάνκος» να φεύγουν δύσκολα με ένα βαθμό στις αποσκευές.

Το προβάδισμα για τους γηπεδούχους ήρθε στο 17ο λεπτό, όταν οι Βαλενσιάνοι βγήκαν στην κόντρα, με τον Μπάρτι να εκτελεί από κοντά τον Όμπλακ για το 1-0.

Η απάντηση για τους «ροχιμπλάνκος» ήρθε με αρκετή δόση τύχης στο 36ο λεπτό όταν ο Μάρκος Γιορέντε έκανε το σουτ εκτός περιοχής, ο Ρόμπερ Πιέρ έβαλε το κεφάλι του και άλλαξε την πορεία της μπάλας στέλνοντάς τη στα δίχτυα για το 1-1.

Πάντως η ομάδα του Σιμεόνε άγγιξε την ανατροπή στο 48’ αλλά ο Κορέα ήταν… μοιραίος αφού πέταξε στα σκουπίδια απίστευτη ευκαιρία , αφού μετά από απόκρουση στο σουτ του Λουίς Σουάρες, ο Αργεντινός έπρεπε απλώς να σπρώξει την μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα για να «γράψει» το 1-2, αλλά η στραβοκλωτσιά του έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Η Ατλέτικο γλίτωσε το πατατράκ στο φινάλε του ματς με τον Όμπλακ να γίνεται ήρωας, αφού έκανε την απόκρουση του ματς κρατώντας το μηδέν σε φοβερό σου του Κλερκ.


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ