aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧάνει για τρεις εβδομάδες τον Αβραάμ

Χάνει για τρεις εβδομάδες τον Αβραάμ

O Ανδρέας Αβραάμ ήταν από τους πλέον φορμαρισμένους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, το τελευταίο διάστημα, όμως ο Ντούσαν Κέρκεζ θα τον χάσει για τα δύο επόμενα ματς με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα. Αυτόματα έχει αποκλειστεί από τους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας. Είναι πλήγμα για την ΑΕΛ και την Εθνική ομάδα που θα αναγκαστεί να χάσει ένα σημαντικό ποδοσφαιριστή.

Ο Αβραάμ τραυματίστηκε στο 8’ του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα και αντικαταστάθηκε από τον Μηνά Αντωνίου, ο οποίος αγωνίστηκε στα αριστερά που δεν είναι και η φυσική του θέση. Είναι σίγουρο πως μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση, κυρίως μετά το 60’ ο Ντούσαν Κέρκεζ θα υποχρεωθεί να ανακατέψει καλά την τράπουλα για να βρει τις λύσεις, έτσι ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί βελτιωμένη και απαιτητική στη συνέχεια.

Η τύχη της ΑΕΛ για τη συνέχεια, εξαρτάται και από τη διαχείριση του ρόστερ, αλλά κυρίως από την απόδοση των ίδιων των ποδοσφαιριστών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ