aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαChampions League: Τα πρώτα εισιτήρια για τους «8»

Champions League: Τα πρώτα εισιτήρια για τους «8»

Αρχίζουν απόψε και ολοκληρώνονται την επόμενη εβδομάδα οι αγώνες-ρεβάνς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια, που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Απόψε η Ντόρτμουντ υποδέχεται στη Γερμανία την Τότεναμ και θα έχει πολύ δύσκολο έργο, καθώς στο πρώτο ματς στο Λονδίνο είχε ηττηθεί με 3-0. Φαβορί για την πρόκριση είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία υποδέχεται απόψε στο «Μπερναμπέου» τον Άγιαξ, καθώς έχει το πλεονέκτημα της νίκης με 2-1 στο πρώτο ματς στο Αμστερνταμ. Πολύ πιο κοντά στην πρόκριση είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία θα παίξει αύριο στο «Παρκ ντε Πρενς» κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έχοντας το αβαντάζ της νίκης με 2-0, στο πρώτο ματς στο «Όλντ Τράφορντ».

Τέλος η Πόρτο θέλει να ανατρέψει, στην έδρα της, το 2-1 του πρώτου αγώνα στο «Ολίμπικο» της Ρώμης και ν’ αφήσει εκτός διοργάνωσης τη Ρόμα του Κώστα Μανωλά. Συνοπτικά το πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ:

ΤΡΙΤΗ (5/3)
Ντόρτμουντ (Γερμανία)-Τότεναμ (Αγγλία) 0-3
Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Άγιαξ (Ολλανδία) 2-1

ΤΕΤΑΡΤΗ (6/3)
Παρί ΣΖ (Γαλλία)-Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία) 2-0
Πόρτο (Πορτογαλία)-Ρόμα (Ιταλία) 1-2

ΤΡΙΤΗ (12/3)
Γιουβέντους (Ιταλία)-Ατλέτικο Μ. (Ισπανία) 0-2
Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Σάλκε (Γερμανία) 3-2

ΤΕΤΑΡΤΗ (13/3)
Μπαρσελόνα (Ισπανία)-Λιόν (Γαλλία) 0-0
Μπάγερν Μ. (Γερμανία)-Λίβερπουλ (Αγγλία) 0-0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ