aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαChampions League: Γεμάτη Τσέλσι - Σίτι, χωρίς Κριστιάνο η ομάδα της χρονιάς (pic)

Champions League: Γεμάτη Τσέλσι – Σίτι, χωρίς Κριστιάνο η ομάδα της χρονιάς (pic)

Η UEFA ανακοίνωσε την ομάδα της χρονιάς στο φετινό Champions League, με τους μισούς και παραπάνω να ανήκουν στην πρωταθλήτρια Τσέλσι και τη φιναλίστ Μάντσεστερ Σίτι. Δείτε αναλυτικά την 23άδα.

Η φετινή σεζόν του Champions League ολοκληρώθηκε βαμμένη με αγγλικό χρώμα. Τόσο η κατάκτηση από την Τσέλσι (2η στην ιστορία της), όσο και η παρουσία της Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό που τον μετέτρεψε σε «εμφύλιο», αποτέλεσε μία ακόμη επιβεβαίωση της δυναμικής της Premier League, η οποία αποτυπώθηκε και στην ομάδα της χρονιάς.

Η UEFA ανακοίνωσε τους 23 της κορυφαίας ομάδας στη σεζόν και όπως είναι λογικό, το ζευγάρι του τελικού παρήγαγε πάνω από το 50%: 12 για την ακρίβεια, με τους 7 να αντιστοιχούν στους Μπλε (Μεντί, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Τσίλγουελ, Ζορζίνιο, Μάουντ, Καντέ) και τους 5 στους Σίτιζενς (Έντερσον, Ντίας, Γκουντογκάν, Ντε Μπρόινε, Φόντεν).

Στην επίθεση, ωστόσο, δεν υπήρχε χώρος για κανέναν από τις δύο φιναλίστ.

Έρλινγκ Χάαλαντ, Κιλιάν Μπαπέ, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Καρίμ Μπενζεμά, Νεϊμάρ και Λιονέλ Μέσι απαρτίζουν την «αχτύπητη» γραμμή κρούσης, στην οποία δεν χώρεσε ούτε καν ο Κριστιάνο Ρονάλντο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ