aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαChampions League: Χαλάρωση πριν τη «μάχη» για τη «βασίλισσα»

Champions League: Χαλάρωση πριν τη «μάχη» για τη «βασίλισσα»

Η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της για την Πριμέρα Ντιβισιόν στις 21 Μαΐου. Εκτοτε οι παίκτες της δεν είχαν τίποτα άλλο να σκεφτούν πέραν του τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ. Μεταξύ των πανηγυρισμών της κατάκτησης του πρωταθλήματος και του ιστορικού ματς με τη Γιουβέντους, όπου η «βασίλισσα» στοχεύει να γίνει η πρώτη ομάδα που κατακτά το Τσάμπιονς Λιγκ δύο συνεχόμενες φορές, ο Ζινεντίν Ζιντάν θέλησε να αποφορτίσει τους παίκτες.

Από τότε οι «μπλάνκος» συνέχισαν τις προπονήσεις τους, αλλά προσπάθησαν να αλλάξουν και τη ρουτίνα τους, να χαλαρώσουν από την πίεση. Ενα μπάρμπεκιου στις εγκαταστάσεις το περασμένο Σάββατο με την επίσκεψη του προέδρου Φλορεντίνο Πέρεθ και έπειτα… ρεπό, το οποίο οι παίκτες πέρασαν βλέποντας οι περισσότεροι καταγάλανα νερά ή κάνοντας ηλιοθεραπεία με τη συντροφιά αγαπημένων τους προσώπων. Το καλύτερο για να ηρεμήσουν και να επιστρέψουν με διάθεση για δουλειά.

Η εντολή του «Ζιζού» ήταν να αφήσουν το ποδόσφαιρο μακριά από την προσωπική τους ζωή και τον ελεύθερό τους χρόνο, αν και αρκετοί πέρασαν αυτές τις ημέρες μαζί. Διότι με την επιστροφή στην δουλειά τους περίμενε σκληρή προετοιμασία προκειμένου να αναλύσουν τον τρόπο που μπορούν να κάνουν ζημιά στη Γιουβέντους, την αντίπαλό τους που δέχθηκε μονάχα τρία γκολ στη διάρκεια του Τσάμπιονς Λιγκ 2016-17 και αυτά σε εξέλιξη στημένων φάσεων. «Οι παίκτες μου χρειάζονται διαλείμματα και ξεκούραση» έχει πει πολλάκις ο Ζιντάν και εκείνοι τον εμπιστεύονται με κλειστά μάτια. «Δείχνει το πόσο καλός προπονητής είναι. Η επιτυχία μας αυτές τις δύο σεζόν οφείλονται στον Ζιντάν.

Ολοι είμαστε χαρούμενοι μαζί του» υποστήριξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσφατα, αποδεικνύοντας την πίστη που έχουν στα αποδυτήρια στον προπονητή τους. Ο οποίος, πάντως, δεν χαλάρωσε αυτές τις ημέρες σκεπτόμενος μονάχα τον τελικό και από τη στιγμή που επέστρεψαν στη διάθεσή του άρχισε να τους μιλάει πως αυτήν τη στιγμή το μόνο που έχει σημασία είναι ο τελικός και το ποδόσφαιρο. Αν το αποτέλεσμα είναι το επιθυμητό, μετά θα υπάρχει γιορτή για πολλές μέρες.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης άρχισαν τις προετοιμασίες τους για τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ