aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμός στην Γιουβέντους: Κορωνοπάρτι από τρεις παίκτες, αστυνομία και πρόστιμα!

Χαμός στην Γιουβέντους: Κορωνοπάρτι από τρεις παίκτες, αστυνομία και πρόστιμα!

Τρεις παίκτες της Γιουβέντους έκαναν πάρτι 10 ατόμων, υπήρξε παρέμβαση της Αστυνομίας και ακλούθησε πρόστιμο. Ολα αυτά στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Αφού τελείωσαν τα ματς των Εθνικών ομάδων, το ρεπορτάζ της Γιουβέντους απέκτησε υλικό. Και δεν ήταν για καλό. Ο Αμερικανός μέσος των Bianconeri, Ουέστον ΜακΚένι, διοργάνωσε πάρτι στο σπίτι του, στο οποίο βρέθηκαν 10 άτομα. Ανάμεσα σε αυτούς, οι Πάουλο Ντιμπάλα και Αρτούρ Μέλο. Και όλα αυτά συνέβησαν ενώ το κλαμπ μόλις απέτυχε στο πρώτο νοκ-άουτ στο Champions League, στο οποίο η συμμετοχή στην επόμενη σεζόν μόνο σίγουρη δεν είναι.

Για να σταματήσει το σκηνικό μάλιστα, χρειάστηκε επέμβαση της Αστυνομίας και από εκείνη η Γιουβέντους ενημερώθηκε απλά και ωραία ότι τρεις παίκτες της έκαναν πάρτι. Οπως προκύπτει από τα ρεπορτάζ, το πρόστιμο είναι δεδομένο, αφού όπως είναι αυτονόητο αυτό που συνέβη είναι πέρα από κάθε όριο σε ένα τόσο μεγάλο club σε ένα καθοριστικό σημείο μιας πολύ κρίσημης σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ