aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμός με τον Ετό στην Αντάλιασπορ

Χαμός με τον Ετό στην Αντάλιασπορ

Φωτιά στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την Αντάλιασπορ έβαλε ο Σαμουέλ Ετό, καθώς αποχώρησε αιφνιδιαστικά από την προετοιμασία της ομάδας.

Ο Καμερουνέζος επιθετικός επικαλέστηκε ιατρικούς λόγους, λόγω ενός προβλήματος που αντιμετωπίζει γόνατο, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε και ο ιατρός της ομάδας. Για το συγκεκριμένο γεγονός τοποθετήθηκε και ο αντιπρόεδρος του τουρκικού συλλόγου τονίζοντας πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης του παίκτη για άλλη ομάδα.

«Η Αντάλια δεν έχει κάποια πρόταση, ούτε έχει μιλήσει με κανέναν για τον Ετό. Έφυγε από την προετοιμασία για λόγους υγείας. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να αποκτήσει έναν παίκτη που έχει συμβόλαιο, πρέπει να επικοινωνήσει με την ομάδα του. Το λέει ο νόμος. Εμείς όμως δεν έχουμε κάνει κάποια επαφή», είπε χαρακτηριστικά ο Μπόρα Τερζίογλου.

Στην Τουρκία τονίζουν πως η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει την 1η Αυγούστου, όταν η Αντάλιασπορ θα πρέπει να ταξιδέψει στην Ολλανδία για να συμμετάσχει σε camp προετοιμασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ