aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμός με Αργεντινή και Μπαρτσελόνα για Μέσι

Χαμός με Αργεντινή και Μπαρτσελόνα για Μέσι

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής «άδειασε» τον Εδουάρδο Μπάουζα και ζήτησε… συγγνώμη από τη Μπαρτσελόνα για τα σχόλια του κόουτς σχετικά με την προστασία του Μέσι!

Ο αστέρας των «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα στους προσαγωγούς έπειτα από το πρόσφατο παιχνίδι των Καταλανών απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, στο «Καμπ Νόου», το βράδυ της Τετάρτης, με αποτέλεσμα να χρειαστεί πλέον να μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Αυτό, σημαίνει πως θ’ απουσιάσει από τα προσεχή ματς της εθνικής ομάδας της Αργεντινής κόντρα σε Περού και Παραγουάη, με τον Μπάουζα να ξεσπά και να τονίζει πως η Μπαρτσελόνα ζητά συνεχώς από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής να προστατεύει τον Μέσι, δίχως να το πράττει η ίδια!

Εκπρόσωπος Τύπου της AFA φέρεται να επικοινώνησε με τον σύλλογο της Βαρκελώνης και ν’ απολογήθηκε για τα σχόλια του Μπάουζα, τονίζοντας πως δεν είχε κακή πρόθεση, αλλά πως όντως ήταν ατυχείς οι ισχυρισμοί του ομοσπονδιακού προπονητή, σε μια προσπάθεια να μην… σπάσουν τ’ αυγά με τους «μπλαουγκράνα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ