aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμόγελα Ιδιάκεθ για Λαμπάν

Χαμόγελα Ιδιάκεθ για Λαμπάν

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Ευχάριστα φαίνεται να είναι τα νέα τα οποία προκύπτουν στην περίπτωση του Βίνσεντ Λαμπάν. Ο Γάλλος μέσος της ΑΕΚ προπονήθηκε χθες σε κανονικό ρυθμό και αν συμβεί το ίδιο και στις επόμενες δυο προπονήσεις, χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, θα τεθεί στη διάθεση του Ιμανόλ Ιδιάκεθ για το ντέρμπι με αντίπαλο την Ομόνοια. Ο Λαμπάν, ακόμη και την περίοδο του Πάσχα όταν οι συμπαίκτες του είχαν πάρει ρεπό κάποιες μέρες, έκανε προπονήσεις θέλοντας να προλάβει τα ματς με την Ομόνοια κι είναι πιθανό να τα καταφέρει. Άλλωστε, ο ίδιος το είχε πει σε όλους στην ΑΕΚ, ότι θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να αγωνιστεί απέναντι στους πράσινους της Λευκωσίας.

Οι κιτρινοπράσινοι παίζουν, πλέον, με την πλάτη στον τοίχο σε κάθε παιχνίδι κι αν θέλουν να έχουν ελπίδες για τον τίτλο θα πρέπει να κερδίσουν την Ομόνοια στη Λευκωσία. Σε αυτή την προσπάθειά της, η λαρνακιώτικη ομάδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Τρισκόφσκι και Χέφελ. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεση του Ιδιάκεθ, ο οποίος καταστρώνει τα τελικά του πλάνα χωρίς να έχει δείξει κάποιες από τις προθέσεις του αναφορικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει. Όπως φαίνεται είναι ορατό το ενδεχόμενο να γίνουν κάποιες αλλαγές, πέραν από την πιθανή επιστροφή του Λαμπάν στη θέση του Μπόλιεβιτς.

Θέση στο αρχικό σχήμα θα πάρει και ο Λαρένα που δεν έπαιξε κόντρα στην Ανόρθωση λόγω καρτών. Πολύ πιθανό είναι το σενάριο επιστροφής και του Γαρίδο στην ενδεκάδα, ενώ στην επίθεση δύσκολα θα αλλάξει η τριπλέτα με τους Ακοράν, Τέτε και Τολεμές. Ποδοσφαιριστές και διοίκηση περιμένουν να έχουν στο πλευρό τους αρκετό κόσμο στο ΓΣΠ γνωρίζοντας ότι η συμπαράσταση των φίλων της ΑΕΚ θα παίξει το δικό της ρόλο σε ένα τόσο σημαντικό ματς. Αν η ΑΕΚ κερδίσει ουσιαστικά «κλειδώνει» σε μεγάλο βαθμό την έξοδό της στην Ευρώπη και παραμένει ακόμη όρθια για τον τίτλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ