aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμόγελα για ΟΛΟΥΣ τους «μεγάλους»! (videos)

Χαμόγελα για ΟΛΟΥΣ τους «μεγάλους»! (videos)

Χωρίς απώλειες «έβγαλαν» την εμβόλιμη δέκατη αγωνιστική της Serie A οι «μεγάλοι». Μπορεί η Νάπολι να δυσκολεύτηκε στη Γένοβα, όμως… τέλος καλό, όλα καλά. Αν και οι παρτενοπέι βρέθηκαν να χάνουν από το 4′, στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Μέρτενς και με δύο γκολ έφερε την ανατροπή για την ομάδα του.

Το αυτογκόλ του Ζουκάνοβιτς έδωσε ακόμη μεγαλύτερο αέρα στους φιλοξενούμενους, ωστόσο στο τελευταίο τέταρτο… ίδρωσαν περισσότερο του αναμενομένου για το τρίποντο. Όχι μόνο γιατί η Τζένοα μείωσε με τον Ίτσο σε 2-3, αλλά και γιατί στη συνέχεια είχε ευκαιρίες για να… κλέψει τον βαθμό, κάτι που τελικώς δεν έγινε, με τη Νάπολι να παίρνει το τρίποντο και να παραμένει στην κορυφή και στο +2 από την Ίντερ.

Όσον αφορά στους «νερατζούρι»; Είχαμε ακόμη ένα show από τον Ικάρντι. Δύο δικά του γκολ και ένα του Σκρινιάρ, έφεραν την ομάδα του Σπαλέτι καβάλα στ’ άλογο απέναντι στη Σαμπντόρια. Η τελευταία επιχείρησε να σοκάρει το «Μεάτσα», όταν μείωσε με τους Κοβνάσκι και Κουαλιαρέλα, ωστόσο η Ίντερ δεν έχασε την ψυχραιμία της στο τέλος και με το υπέρ της 3-2 διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από τη Νάπολι.

Εύκολο έργο είχε απέναντι στη νεοφώτιστη Σπαλ η Γιουβέντους. Οι πρωταθλητές Ιταλίας επικράτησαν δια περιπάτου με 4-1 και παρέμειναν στο -3 από την κορυφή. Η γκολάρα του Μπερναντέσκι στο 14′ και το «παστέλι» του Ντιμπάλα στο 22′ έχρισαν από νωρίς αφεντικό τους «μπιανκονέρι». Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν λίγο μετά τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα με τον Παλόσκι, ωστόσο στο δεύτερο μέρος τους δόθηκε η… χαριστική βολή και τα πάντα τελείωσαν. Ο Ιγκουαΐν προσέφερε… ασφάλεια στη Γιούβε και ο Κουαδράδο στο 70′ έβαλε το «κερασάκι στη τούρτα».

Ισόβαθμη με τη Γιουβένους στους 25 βαθμούς (και στο -3 από την πρωτοπόρο Νάπολι) βρίσκεται η Λάτσιο. Η ομάδα του Ιντζάγκι «καθάρισε» την Μπολόνια με 2-1 μέσα στο «Dall’ Ara». Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς άνοιξε το σκορ για τους «λατσιάλι» στο 4′, ο Ιμόμπιλε αστόχησε από την άσπρη βούλα στο 19′, ωστόσο ο Λούλιτς διπλασίασε τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο 28′. Αν και δικό του αυτογκόλ στο 50′ έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς, εντούτοις η Λάτσιο δεν άφησε το τρίποντο από τα… χέρια της.

Επαγγελματική νίκη για τη Ρόμα. Η ομάδα του Κώστα Μανωλά (τραυματίας) επικράτησε 1-0 τη Κροτόνε, χάρη σε εκτέλεση πέναλτι του Περότι στο 10′. Αποτέλεσμα που έφερε τους τζιαλορόσι στους 21 βαθμούς και στο -7 από την κορυφή, έχοντας βέβαια ματς λιγότερο.

Ξέσπασε για τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις η Μίλαν. Οι ροσονέρι… πάτησαν την Κιέβο με το ευρύ 4-1 και σκόρπισαν -επιτέλους- χαμόγελα. Ο Σούσο άνοιξε το σκορ για την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ, το αυτογκόλ του Σέζαρ στο 42′ της έδωσε ακόμη μεγαλύτερο… αέρα, ενώ ο Τσαλχάνογλου στο 55′ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ. Προς στιγμήν οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Μπίρσα στο 61′, ωστόσο η τελευταία λέξη άνηκε στους Μιλανέζους με τον Κάλινιτς τρία λεπτά αργότερα να διαμορφώνει το τελικό σκορ.



ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ