aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμηλώνει τους τόνους, ελπίζει σε λύση για το θέμα Παντελή-Οικονομίδη

Χαμηλώνει τους τόνους, ελπίζει σε λύση για το θέμα Παντελή-Οικονομίδη

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Περίοδος χωρίς έντονη αγωνιστική δραστηριότητα είναι αυτή που διανύουμε (και για την Ανόρθωση), έτσι κάποια άλλα θέματα είναι αυτά που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας. Τα οικονομικά είναι δίχως αμφιβολία ένα κομμάτι που διαχρονικά απασχολεί την ομάδα της Αμμοχώστου και τις προηγούμενες μέρες το «Goal» είχε αποκαλύψει τη δυσαρέσκεια της Ανόρθωσης όσον αφορά στη στάση του Γιώργου Οικονομίδη στο θέμα των δεδουλευμένων που έχει να παίρνει και τα οποία είναι 60.000 ευρώ.

«Σε σχέση με την περίπτωση του Οικονομίδη, μας ενόχλησε ως ενός σημείου. Ιδιαίτερα όταν αυτό γίνεται από Κύπριους ποδοσφαιριστές και έχουν αγωνιστεί στην Ανόρθωση. Οι πόρτες της Ανόρθωσης δεν είναι κλειστές για κανένα Κύπριο, εκτός κι αν την κλείνει ο ίδιος με τις ενέργειές του. Οπότε θεωρούμε πως κανένας δεν έχει χάσει τα λεφτά του όταν είναι στην Κύπρο. Και είναι βέβαιο ότι θα πάρει τα λεφτά του. Δεν έχει προχωρήσει σε καταγγελία, το θέμα είναι να παρουσιαστεί διαλλακτικός σε κάποια δεδομένα όπως έχουν διαμορφωθεί. Αυτά τα λεφτά θα τα πιάσει όπως τα πήραν όλοι. Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες, απλά αυτό που θα πω είναι πως είμαστε έντονα ενοχλημένοι από αυτές του τις ενέργειες, καθώς δεν περιμέναμε πως θα γινόταν κάτι τέτοιο. Ευελπιστούμε ότι θα γίνει πιο διαλλακτικός», δήλωσε χθες ο Εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Όσον αφορά στο θέμα με την καταγγελία εναντίον του Αντρέα Παντελή είναι ξεκάθαρο ότι στην Ανόρθωση δεν θέλουν να συνεχίσει να απασχολεί την επικαιρότητα και επιδιώκουν να κοπάσει λίγο ο ντόρος με αυτή την περίπτωση. Αν θα γίνει τελικά συνάντηση ανάμεσα στις δυο πλευρές είναι άγνωστο, όμως το όλο θέμα είναι στα χέρια της Αστυνομίας. «Δεν επιθυμούμε να τοποθετηθούμε ούτε θα το κάνουμε, ούτε να μπούμε στη διαδικασία να συζητήσουμε οτιδήποτε άλλο», είναι η επίσημη θέση.

Το κεφάλαιο της ενίσχυσης έχει κλείσει οριστικά στην ομάδα της Αμμοχώστου. Αν και υπάρχει ακόμη παράθυρο για κάποια κίνηση, ο Κετσπάγια είναι ικανοποιημένος με το υλικό που έχει στα χέρια του και δεν θέλει να προχωρήσει σε επιπλέον λύση, κάτι που επιβεβαιώνεται και από επίσημα χείλη. Αν έφευγε ο Κατσαράβα τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ