aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χ»αμένες και οι δύο…

«Χ»αμένες και οι δύο…

Η Αταλάντα μετά τον θρίαμβο επί της Έβερτον (3-0) για το Europa League στραβοπάτησε (1-1) στην έδρα της Κιέβο Βερόνα.

H Κιέβο μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και ήταν αυτή που είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 4′ του παιχνιδιού με την κεφαλιά του Περπαρίμ Χετεμάι να περνάει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων, η Αταλάντα απείλησε για πρώτη φορά στο 10′ την Κιέβο με σουτ του Κούρτιτς μέσα από την μεγάλη περιοχή το οποίο πέρασε άουτ.

Στο 29′ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Γιόσιπ Ίλιτσιτς για οφσάιντ μετά από χρήση του βίντεο (VAR). Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουν να πετύχουν κάποιο τέρμα πριν την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος οι «Gialloblu» άνοιξαν το σκορ στο 54′ με τον 20χρονο μέσο Σαμιέλ Μπαστιέν ο οποίος με ένα συρτό δεξί σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Πιερλουίτζι Γκολίνι. Η Αταλάντα προσπάθησε να ξαναμπεί στο ματς αλλά το σουτ του Ίλισιτς στο 58′ δεν ανησύχησε τον Σορεντίνο. Τελικά η ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι, ισοφάρισε με πέναλτι στο 85′ με τον Αλεχάντρο Γκόμες, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ