aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαλάρωσε και το πλήρωσε!

Χαλάρωσε και το πλήρωσε!

Αφού δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το προβάδισμά της, κινδυνεύει να χάσει την κορυφή! Η Μάντσεστερ Σίτι παρουσιάστηκε πολύ χαλαρή στο δεύτερο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να ισοφαριστεί (1-1) από την Μίντλεσμπρο και να χάσει δύο υπερπολύτιμους βαθμούς στην μάχη για τον τίτλο.

Η Σίτι ανέβηκε στους 24 βαθμούς και για την ώρα παρέμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή, αλλά μετά τα παιχνίδια των Άρσεναλ, Λίβερπουλ και Τσέλσι μπορεί να πέσει ακόμη και στην 4η θέση.

Το κλίμα με την μεσοβδόμαδη επιτυχία θα ήταν κρίμα να χαλάσει και αυτό το γνώριζαν όλοι στην Μάντσεστερ Σίτι, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα οι παίκτες του Πεπ Γκουαρδιόλα να μπουν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να κυριαρχήσουν σε κάθε μέτρο.

Η Μίντλεσμπρο από την πλευρά της διατηρούσε στάση αναμονής και δεν κατάφερε να δημιουργήσει ουσιαστικές απειλές, κάτι που ήταν λογικό αν κοιτούσε κανείς και την κατοχή των δύο ομάδων. Σιγά-σιγά άρχισαν να δημιουργούνται ευκαιρίες για τους «πολίτες» αλλά ο πρώην παίκτης του Πεπ στην Μπαρτσελόνα, Βίκτορ Βαλδές, ήταν έτοιμος για να σταματήσει τους κινδύνους.

Τελικά το γκολ ήρθε για τους «πολίτες» στο φινάλε του ημιχρόνου, με τον Σέρχιο Αγουέρο να φτάνει τα 150 γκολ σε 223 εμφανίσεις, επωφελούμενος πάσας του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Μάλιστα το προβάδισμα της Σίτι θα μπορούσε να ήταν διπλάσιο, όμως προσπάθεια του Χεσούς Νάβας σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν με σαφέστατα διαφορετική διάθεση, παίρνοντας μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και επιχειρώντας να ισοφαρίσουν. Νεγρέδο και Φορσό δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Κλαούντιο Μπράβο, την ώρα που η Σίτι δεν φαινόταν να βρίσκει χώρους. Και παραδόξως, αφού κανείς θα περίμενε από την ομάδα του Μάντσεστερ να αρχίσει να διαχειρίζεται διαφορετικά το ματς, αυτό συνεχίστηκε σε αυτόν τον ρυθμό.

Στην μοναδική στιγμή που η Σίτι θα μπορούσε να καθαρίσει τον αγώνα, ο Αγουέρο έχασε την ευκαιρία να γίνει ο απόλυτος πρωταγωνιστής, κάτι που στην συνέχεια το σύνολο του Καταλανού κόουτς το πλήρωσε.

Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ντε Ρουν σηκώθηκε στον αέρα την κατάλληλη στιγμή και με δυνατή κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Μπράβο, διαμορφώνοντας το αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ