aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαλαρά η Ισπανία, κάζο για Αλβανία! (vids)

Χαλαρά η Ισπανία, κάζο για Αλβανία! (vids)

Η Ισπανία δεν είχε κανένα πρόβλημα να ρίξει μία ξεγυρισμένη τεσσάρα στα Σκόπια. Περίπατος και για την Ιταλία στο Λίχτενστάιν (0-4), ηχηρό χαστούκι για την Αλβανία που ηττήθηκε εντός έδρας από το Ισραήλ (0-3) που ξάφνου μπήκε στο κόλπο της πρόκρισης.

Σε ένα όμιλο που έχει μέσα Ισπανία, Ιταλία και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις, τα γκολ ενδεχομένως να παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο σε περίπτωση ισοβαθμίας. Οι Ισπανοί φαίνεται ότι ήταν πιο διαβασμένοι στο μάθημα αυτό αφού δεν κατέβασαν σε καμία περίπτωση τις μηχανές απέναντι στα Σκόπια.

Μπορεί ο Νταβίδ Ντε Χέα να χρειάστηκε να κάνει κανά δυο αποκρούσεις, όμως η διαφορά δυναμικότητας ήταν χαώδης και αποτυπώθηκε στο 4-0 για την ομάδα του Χουλέν Λοπετέγι που έφτασε τα 57 αήττητα παιχνίδια σε προκριματική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ένα αυτογκόλ του Βελκόσκι (34’) ξεκίνησε το χορό των γκολ για τους Ισπανούς που ήταν σαφώς πιο κεφάτοι στην επανάληψη. Μία κεφαλιά του Βιτόλο (63’) έκανε το 2-0, ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Σκοπιανοί παραδόθηκαν.

Ο Μονρεάλ με κοντινό βολέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ ο πολύ φορμαρισμένος Αντούριθ που είχε περάσει ως αλλαγή έγραψε τον επίλογο (4-0) πέντε λεπτά πριν το φινάλε.


Spain vs FYR Macedonia 4-0 | All Goals… από HdGoal

Αντίθετα, οι Ιταλοί αποφάσισαν να εμφανιστούν στο γήπεδο μόνο για ένα ημίχρονο στο Λιχτενστάιν. Κι αυτοί με 4-0 κέρδισαν, μα στο τέλος η γεύση ήταν στυφή, αφού στην επανάληψη οι Ιταλοί έκαναν αγγαρεία στο γήπεδο. Ο νέος σταρ της Τορίνο, Αντρέα Μπελότι είπε την πρώτη (11’) και την τελευταία λέξη (44’), ενώ ενδιάμεσα βρήκαν δίχτυα τόσο ο Τσίρο Ιμόμπιλε (12’), όσο και ο Καντρέβα (32’) στο φτωχό 0-4 για την «σκουάντρα ατζούρα» που μένει προς το παρόν δεύτερη χάρη στην διαφορά τερμάτων.


All Goals HD – Lichtenstein 0-4 Italy – 12-11-2016 από FootballLiveGoals

Στο Ελμπασάν το τρομοκρατικό χτύπημα που φοβόντουσαν οι αλβανικές αρχές έγινε, αλλά ήταν καθαρά ποδοσφαιρικό. Οι Ισραηλινοί χτύπησαν όπου και όπως έπρεπε και με το απίστευτο 0-3, πλησίασαν στον πόντο την κορυφή!

Η φάση που έκρινε το ματς έγινε στο 17ο λεπτό, όταν ο Τζιμσίτι έκανε πέναλτι και είδε και κόκκινη κάρτα, με τον Ζάχαβι (0-1) να βάζει τις βάσεις για το μεγάλο διπλό.

Ο ίδιος παίκτης μπορεί να αστόχησε σε νέο πέναλτι (58’) που έφερε δεύτερη αποβολή για την Αλβανία (Μπερίσα), όμως από εκεί και μετά η μάχη ήταν άνιση. Οι Ισραηλινοί βρήκαν ακόμα δύο γκολ με τους Αϊνμπίντερ (66’) και Ατάρ (84’) και με το 0-3 πέτυχαν μία από τις πιο σημαντικές νίκες της σύγχρονης ιστορίας τους.


All Goals & Highlights HD – Albania 0-3 Israel… από FansBarcelona

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ