aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χαλάει» του Βίτσελ στη Νάπολι

«Χαλάει» του Βίτσελ στη Νάπολι

Ενώ φαινόταν πως Νάπολι και Ζενίτ είναι κοντά στο να ολοκληρώσουν το deal για την μεταγραφή του Βίτσελ, αφού είχανε συμφωνήσει σε ένα ποσό της τάξης των 26-27 εκατομμυρίων ευρώ, υπάρχει διαφορά στους προσωπικούς όρους που θέλει στο συμβόλαιο του ο παίκτης.

Ο 27χρονος αναμενόταν να υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας (με οψιόν να γίνει αργότερα πενταετές) και να λαμβάνει περίπου 3,8 εκατομμύρια το χρόνο. Σύμφωνα με το «SportItalia» ωστόσο, ο λόγος που φαίνεται να μην προχωράει η μεταγραφή είναι γιατί ο τεχνικός της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρο, επιθυμεί να αποκτήσει η ομάδα του μέσο με διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά που διαθέτει ο Βίτσελ.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες έχουν – προς το παρόν – διακοπεί και είναι αμφίβολο το αν θα συνεχιστούν, όπως προκύπτει και από τα Μέσα της γείτονας χώρας, «Mediaset Premium» και «Sky Sport Italia». Για τον Βέλγο χαφ ενδιαφέρον από καιρό είχαν εκδηλώσει και οι Τσέλσι, Λίβερπουλ αλλά και Έβερτον, η οποία παρουσιαζόταν ως η επικρατέστερη για να αποκτήσει τον άσο της Ζενίτ, πριν μπει η Νάπολι στο «παιχνίδι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ