aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαλ – Τσέλσι: Μπατσουαγί και Τομόρι κρατούσαν το εισιτήριο για τους «16»

Χαλ – Τσέλσι: Μπατσουαγί και Τομόρι κρατούσαν το εισιτήριο για τους «16»

Η Τσέλσι έμαθε από το πάθημα των Τότεναμ και Νιούκαστλ, οι οποίες θα δώσουν επαναληπτικό αγώνα στους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας. Παρ’ ότι ζορίστηκε κατά διαστήματα, ειδικά στα τελευταία λεπτά, η ομάδα του Λονδίνου έφυγε με τη νίκη από την έδρα της Χαλ (Championship) με 2-1 και προκρίθηκε στην φάση των «16».

Ο Μιτσί Μπατσουαγί, με σουτ όπου η μπάλα κόντραρε προτού καταλήξει στα δίχτυα, άνοιξε το σκορ μόλις στο έκτο λεπτό. Η Τσέλσι έψαξε το (δεύτερο) γκολ της ηρεμίας, αλλά δεν τα κατάφερε στο πρώτο μέρος, παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Η Χαλ ανέβασε στροφές στην επανάληψη, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά όλα τελείωσαν ουσιαστικά στο 64′, όταν ο Ρος Μπάρκλεϊ εκτέλεσε φάουλ και ο Φικάγιο Τομόρι με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Τζορτζ Λονγκ για το 2-0.

Οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και μείωσαν με εκτέλεση φάουλ του Καμίλ Γκροσίτσκι, στην οποία η μπάλα χτύπησε στον Ματέο Κόβασιτς και άλλαξε πορεία, ξεγελώντας τον Βίλι Καμπαγέρο (78′).

Μέχρι το φινάλε, η Χαλ έχασε ευκαιρίες για να ισοφαρίσει και να στείλει το ζευγάρι σε επαναληπτικό, η Τσέλσι άντεξε όπως μπόρεσε και πλέον σκέφτεται την κλήρωση της φάσης των «16».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ