aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Χαιρετάει» την Ρεάλ εκ μέρος του άντρα της η κυρία Μαρσέλο

«Χαιρετάει» την Ρεάλ εκ μέρος του άντρα της η κυρία Μαρσέλο

Ήταν γνωστό πως η φετινή σεζόν (12η) ίσως να ήταν η τελευταία για τον Μαρσέλο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό το γεγονός θέλησε να επιβεβαιώσει η γυναίκα του 30χρονου μπακ, Κλαρίς Άλβες.

Με ανάρτησή της στο instagram, η κυρία Μαρσέλο είπε αντίο στους οπαδούς της «βασίλισσας», μετά την βαριά εντός έδρας ήττα της ομάδας από τον Άγιαξ (4-1) και κατ’ επέκταση τον αποκλεισμό από το Champions League. Σε αυτόν τον αγώνα, ο Βραζιλιάνος διεθνής δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό, ύστερα από επιλογή του προπονητή των Μαδριλένων, Σαντιάγκο Σολάρι.

Έτσι, η Κλαρίς πόσταρε ένα απόσπασμα από το κείμενο «14 κανόνες για να είσαι εσύ ο ίδιος» του Μαρκ Τσέρνοφ, το οποίο έλεγε:

«Όταν κάποιος σε μεταχειρίζεται σαν να είσαι ένας από τις πολλές επιλογές, βοήθησέ τους να κάνουν την επιλογή τους βγάζοντας τον εαυτό σου από την εξίσωση. Μερικές φορές χρειάζεται να μην νοιάζεσαι, όσο και αν το θες. Επειδή μερικές φορές μπορεί να σημαίνεις σχεδόν τίποτα σε κάποιον που σημαίνει τόσα πολλά για σένα.

Μην περιμένεις να δεις θετικές αλλαγές στη ζωή σου εάν περιτριγυρίζεσαι από αρνητικούς ανθρώπους. Μην δίνεις σε περαστικούς ανθρώπους μόνιμη θέση στη ζωή σου. Να γνωρίζεις την αξία σου και αυτό που έχεις να προσφέρεις και ποτέ να μη συμβιβάζεσαι με κάτι λιγότερο από αυτό που δικαιούσαι».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ