aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμπουλλάς: «Τηλεφώνησε στα γραφεία ο Παντελή… υπάρχουν ερωτηματικά»

Χαμπουλλάς: «Τηλεφώνησε στα γραφεία ο Παντελή… υπάρχουν ερωτηματικά»

Την αποκάλυψη πως ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή επικοινώνησε με τα γραφεία της ποδοσφαιρικής εταιρείας και ανέφερε πως σύντομα θα απαντήσει στην επιστολή που του στάλθηκε από τη διοίκηση, έκανε ο πρόεδρος της «Κυρίας», Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του ACTIVE (107.4 & 102.5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» με τον Πανίκο Θεοδοσίου, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης υπογράμμισε ότι υπάρχουν ερωτηματικά για την οικονομική διαχείριση των οικονομικών της εταιρείας από την προηγούμενη διοίκηση και γι’ αυτό στάλθηκε η επιστολή.

Διαβάστε επίσης: Aνόρθωση: Τι προνοεί η συμφωνία με Σαντίκ, στο «βάθος» αποχώρηση

Αναλυτικά η τοποθέτηση: «Έχει επικοινωνήσει με τα γραφεία της εταιρείας και έχει πει ότι σύντομα θα απαντήσει. Επειδή είναι μια προσωπική επιστολή που στάλθηκε από τη διοίκηση δεν θέλω να αναφερθώ σε κάτι περεταίρω. Θα κάνω μια εκτενή αναφορά για τα οικονομικά της εταιρείας στη Γενική Συνέλευση. Υπάρχουν ερωτηματικά γι’ αυτό και στείλαμε επιστολή. Ότι προκύπτει σε σχέση με τις οικονομικές δραστηριότητες υπάρχουν στα πρακτικά της εταιρείας η οποία είναι δημόσια και ο καθένας μπορεί να δει την πλήρη εικόνα».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Το σκέφτεται (και) για «δεκάρι» ο Τιμούρ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ