aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμπουλλάς: «Θα υπάρχουν διαφωνίες, έχουμε έντονες προσωπικότητες»

Χαμπουλλάς: «Θα υπάρχουν διαφωνίες, έχουμε έντονες προσωπικότητες»

Το μήνυμα πως όλοι στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης εργάζονται μόνο προς το καλό της ομάδας έστειλε στη συνέντευξη Τύπου της «Κυρίας» το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ευγένιος Χαμπουλλάς.

Ο πρόεδρος των κυανόλευκων γύρισε τον χρόνο πίσω και θυμήθηκε την πρώτη μέρα που μπήκε στα γραφεία της Ανόρθωσης, έκανε ειδική αναφορά στην Αγία Υπομονή και τόνισε πως διαφωνίες θα υπάρχουν καθώς η ομάδα είναι ζωντανός οργανισμός με έντονες προσωπικότητες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Σήμερα είναι μία αποφράδα μέρα για τον Ελληνισμό. Η μέρα που έπεσε η Πόλις. Επίσης είναι η μέρα που γιορτάζει η Αγία Υπομονή. Μετά από δύο χρόνια καταφέραμε να πανηγυρίσουμε το πρώτο μας τρόπαιο και μπορούμε σήμερα, μετά την χθεσινή συμφωνία με τον προπονητή μας, να δούμε το μέλλον της Ανόρθωσης με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Στόχος της Ανόρθωσης είναι επί μονίμου βάσεως να πρωταγωνιστεί. Πριν από δύο χρόνια δέχτηκα το αίτημα του κυρίου Πουλλαΐδη. Στη πρώτη μου επίσκεψη στα γραφεία αντίκρισα ένα θέαμα καταθλιπτικό. Ήταν ο Μαρίνος Μήτρου και έκανε τα διαδικαστικά. Έκατσα μόνος μου στο γραφείο και δεν ήξερα από πού θα αρχίσω. Γνώρισα κάποιο κύριο, κάτοικο εκεί δίπλα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” με χαιρέτησε και μου είπε “είμαι φίλαθλος της ομάδας, συνταξιούχος και το μόνο που μπορώ να σου δώσω είναι η εικόνα της Αγίας Υπομονής”. Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι τα αγαθά και επιτυχίες έρχονται με συνεργασία, σκληρή δουλειά και υπομονή στα δύσκολα. Αυτή την εικόνα της Αγίας Υπομονής έχω πίσω από το γραφείο μου.

Ως διοίκηση θέσαμε ξεκάθαρους στόχους από την αρχή. Μας παρέσυρε φυσικά και ο Τιμούρ, ο οποίος δεν συμβιβάζεται με τίποτα άλλο πέραν των επιτυχιών. Με την στήριξη φυσικά του μεγαλομετόχου αλλά και του Σωματείου καταφέραμε να ανατρέψουμε τα οικονομικά προβλήματα και σε μεγάλο βαθμό τα καταφέραμε. Μπορούμε να κοιτάζουμε σήμερα με περισσότερη αισιοδοξία το οικονομικό μέλλον της εταιρείας που έχει άμεσο αντίκτυπο στη δυναμική της ομάδας. Η οικονομική ευρωστία είναι το Α και το Ω και επιτυγχάνεται μέσα από σκληρή δουλειά. Εργαστήκαμε σκληρά για να αναβαθμίσουμε στο μέτρο του δυνατού εγκαταστάσεις, να οργανώσουμε ακαδημίες να δημιουργήσουμε ένα ισχυρό σύνολο και δικαιωματικά αυτή η ομάδα έκλεισε τη διετία κατακτώντας το κύπελλο. Δεν θέλω να αναφερθώ σε γεγονότα που έλαβαν χώρα πέρσι, όμως θεωρώ ότι η προσπάθεια των δύο χρόνων είχε θετική κατάληξη. Αυτή η προσπάθεια θα συνεχιστεί και θα είναι βασισμένη στην έντονη αγάπη που έχουμε για την Ανόρθωση και την Αμμόχωστο. Ασφαλέστατα κατά καιρούς θα προκύπτουν διαφωνίες, είμαστε ένας ζωντανός οργανισμός με έντονες προσωπικότητες, όμως μπορώ μετά βεβαιότητας να πιστοποιήσω ότι όλοι στο οικοδόμημα της Ανόρθωσης εργάζονται μόνο προς το καλό της Ανόρθωσης. Δεν έχουμε επιλογές, αυτή θα είναι η φιλοσοφία μας την επόμενη διετία και θέλω να πιστεύω ότι ο χορός που άρχισε με την κατάκτηση του κυπέλλου θα έχει και συνέχεια».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ