aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμπουλλάς στον Active: Συνάντηση τριμελούς επιτροπής και «σεβαστείτε…»

Χαμπουλλάς στον Active: Συνάντηση τριμελούς επιτροπής και «σεβαστείτε…»

Στον Active (102.5 & 107.4) και στην εκπομπή «Τα Λέμε Όλα» μίλησε ο Ευγένιος Χαμπουλάς, ο οποίος είναι μέλος της τριμελούς επιτροπής (Γιώργος Χατζηστεφάνου, Χρήστος Σαββίδης οι άλλοι δύο) που ορίστηκε από την γενική συνέλευση για τις επαφές με την πλευρά του μεγαλομετόχου, Χρήστου Πουλλαΐδη.

Ο Ευγένιος Χαμπουλάς ανέφερε ότι έχουν γίνει κάποιες προκαταρτικές κινήσεις με τις ενδείξεις να είναι θετικές πως θα βρεθεί λύση. Παράλληλα, διαβεβαίωσε τον κόσμο της ομάδας πως θα γίνουν οι κατάλληλες προσπάθειες ούτως ώστε να βγει κερδισμένη η Ανόρθωση.

Παρόλα αυτά δεν αποκάλυψε το οτιδήποτε νεότερο και ξεκαθάρισε πως εφόσον υπάρχει κάτι το σωματείο θα τοποθετηθεί με επίσημη ανακοίνωση.

Δείτε αναλυτικά:

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν μια από τις πιο δύσκολες συνελεύσεις στα τελευταία χρόνια της Ανόρθωσης, έγινε ενημέρωση και πάρθηκε η απόφαση να δημιουργηθεί μια τριμελής επιτροπή για να προσπαθήσουν να ξεπεραστούν κάποια προβλήματα ούτως ώστε να βρεθούν λύσεις».

Για το αν βλέπει ότι μπορεί να υπάρξει λύση: «Θα επικρατήσει στο τέλος της ημέρας το εμείς, δεν υπάρχουν δύο πλευρές. Όλοι ανήκουν σε μία πλευρά με όπλο μας την Ανόρθωση. Δεν μπορώ να επεκταθώ. Είναι κρίσιμες οι ώρες στο σωματείο μας, όταν και εφόσον υπάρξει κάτι νεότερο θα ανακοινωθεί με επίσημο τρόπο».

Για το τι λέχθηκε για την προηγούμενη διοίκηση: «Δεν θέλω να επεκταθώ, αυτά που βγήκαν προς τα έξω μπορεί να είναι ανακρίβειες. Θέλω να σε παρακαλέσω να σεβαστείτε».

Για τον Κατσιαράβα και τις πληρωμές: «Να κάνετε ερωτήσεις στους εκπροσώπους Τύπου του σωματείου είτε της εταιρίας, εμένα είναι άλλη η δουλεία μου».

Για το πότε θα συναντηθεί με τους άλλους δύο: «Το συντομότερο δυνατό, σήμερα θα κάνουμε την πρώτη μας συνάντηση. Δεν είναι εύκολη περίοδο που βιώνει η Ανόρθωση. Θέλω μόνο να διαβεβαιώσω τον κόσμο ότι θα γίνουν όλες οι καλές προσπάθειες για να βγει κερδισμένη η Ανόρθωση. Υπάρχει καλή διάθεση από κάποιες προκαταρτικές ενδείξεις που έχω. Αναμένεται μέχρι Δευτέρα ή Τρίτη ότι θα καταλήξει κάπου»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ