aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμπουλλάς στο «Goal.com.cy»: «Επαφές με επενδυτές όνομα τζιαι πράμα»!

Χαμπουλλάς στο «Goal.com.cy»: «Επαφές με επενδυτές όνομα τζιαι πράμα»!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται με την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου με τις Champions shares αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης γι’ αρκετό κόσμο. Ακόμη και μη φίλους της Ανόρθωσης. «Είναι νέα έκδοση προνομιούχων μετοχών, οι οποίες πιστεύουμε ότι θα γίνουν αποδεκτές από το ευρύτερο κοινό. Είναι μετοχές που είναι συνδεδεμένες με τα έσοδα των ευρωπαϊκών αγώνων και τις ονομάζουμε Champions shares», ανέφερε μιλώντας στο «Goal.com.cy» ο πρόεδρος της εταιρείας, Ευγένιος Χαμπουλλάς και πρόσθεσε: «Είναι 8 εκατομμύρια η έκδοση των μετοχών. Δεν θέλω να μιλήσω με νούμερα για το τι περιμένουμε. Όσο πιο ψηλά τόσο πιο καλά».

Για το αν τα χρήματα που θα μαζευτούν θα πάνε στις ανάγκες της φετινής σεζόν, είπε: «Στις τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις. Η Ανόρθωση φέτος τρέχει διπλό προϋπολογισμό εξόδων και μισών εσόδων σε σχέση με το τι γίνεται κάθε χρόνο. Έχουμε περιορισμένα έσοδα λόγω του ότι κάποια από τα σταθερά μας έσοδα είχαν προεισπραχθεί την προηγούμενη χρονιά». Όπως είναι γνωστό τα χρήματα που χρειάζεται η Ανόρθωση κάθε μήνα είναι πάρα πολλά: «Οι ανάγκες είναι πολλές. Μέχρι τώρα είμαστε συνεπείς, αλλά η πίεση είναι μεγάλη και πιστεύω ότι με αυτή την κίνηση θα μειωθεί η πίεση της διοίκησης για να μπορέσει να είναι ακόμη πιο παραγωγική», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Όταν ο Ευγένιος Χαμπουλλάς, ρωτήθηκε αν οι μηνιαίες ανάγκες είναι στις 400.000 ευρώ, απάντησε: «Πολύ περισσότερες, λόγω των παλιών χρεών. Πιστεύω, όμως, ότι είναι ένα πολύ μελετημένο και καλό σχέδιο που έχει ετοιμάσει η ομάδα τεχνοκρατών και πιστεύω είναι η ώρα του κόσμου, ο οποίος πάντοτε έδειχνε τη μεγάλη του αγάπη γι’ αυτή την ομάδα και η οποία είναι συνδεδεμένη με μία ολόκληρη ιστορία, όχι της Αμμοχώστου αλλά της Κύπρου».

Όταν επισημάνθηκε στον κ. Χαμπουλλά ότι φαίνεται το όλο μοντέλο μετοχών να είναι δελεαστικό και για επενδυτές, ήταν ακόμη περισσότερο αποκαλυπτικός: «Είναι δέλεαρ, ναι! Όχι μόνο για Ανορθωσιάτες αλλά για επενδυτές όνομα τζιαι πράμα. Έχουμε κάνει επαφές και μόλις κυκλοφορήσει το ενημερωτικό δελτίο αναμένουμε να έχουμε και τα πρώτα δείγματα γραφής».

Χθες, η διοίκηση εξέδωσε και ανακοίνωση μέσα στην οποία αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οι νέες μετοχές, που θα έχουν την επωνυμία «Champion Shares», θα πωλούνται προς €1,00 (ένα ευρώ) η κάθε μία και θα είναι στο σύνολό τους 5.000.000 (πέντε εκατομμύρια). Πρόκειται για μια πρωτοποριακή ενέργεια, η οποία συνδέει την κερδοφορία των μετοχών όχι με την κερδοφορία της εταιρείας αλλά με τις αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας, όπως τα έσοδα από ευρωπαϊκές συμμετοχές στα πρωταθλήματα της UEFA.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας, έχει εξουσιοδοτηθεί από τους Μετόχους όπως προχωρήσει άμεσα στην έκδοση και κυκλοφορία Ενημερωτικού Δελτίου, προς την εξεύρεση επενδυτών. Την προσεχή βδομάδα θα πραγματοποιηθεί διάσκεψη Τύπου για την παρουσίαση των «Champion Shares», μέσα από την οποία θα γίνουν γνωστές οι λεπτομέρειες για τον τρόπο και τους χώρους διάθεσης των μετοχών,  καθώς και τα προνόμιά τους. Ευελπιστούμε ότι ο κόσμος της Ανόρθωσης θα αγκαλιάσει τις «Champion Shares», μαζί με όλη την προσπάθεια που γίνεται στη φετινή χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ