aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμπουλλάς: «Ναι πιθανόν να κάνουμε υπερβάσεις, έρχεται ο Χούσμπαουερ»

Χαμπουλλάς: «Ναι πιθανόν να κάνουμε υπερβάσεις, έρχεται ο Χούσμπαουερ»

Καλεσμένος στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ» ήταν ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλλάς. Ο διοικητικός παράγοντας της «Κυρίας» αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν τους «κυανόλευκους» και έχουν να κάνουν με τη νέα χορηγική συνεργασία με την Allea Group, την προετοιμασία και τα μετεγγραφικά.

Αρχικά, ρωτήθηκε εάν η συμφωνία με την Allea Group θα βοηθήσει και στα μετεγγραφικά σχέδια της ομάδας, με την απάντησή του να είναι η ακόλουθη: «Η Ανόρθωση εργάζεται πάνω σε αυστηρά οικονομικά προκαθορισμένα πλαίσια με προϋπολογισμό που τηρούμε αυστηρά. Οι όποιες επιτυχίες έρχονται από το τμήμα μάρκετινγκ, μας δίνουν την ευχέρεια εκεί και όπου κρίνουμε ότι είναι σωστό,  πάντοτε φυσικά με τη σύμφωνο γνώμη του προπονητικού τιμ να κάνουμε κάποιες υπερβάσεις. Μέχρι τώρα δεν έχουμε ξεπεράσει τους στόχους που καθορίσαμε σε ό,τι αφορά στα έξοδα που θα επωμισθούμε για τη δημιουργία ανταγωνιστής ομάδας. Γίνονται σωστές και ποιοτικές επιλογές και γι’ αυτό ευχαριστώ τον προπονητή Τιμούρ Κετσπάγια και τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιάννο Κωνσταντίνου. Θα δούμε που θα καταλήξει ο φετινός προϋπολογισμός, θα δούμε την ομάδα μέσα και από τα φιλικά παιχνίδια και σε διαβούλευση με την προπονητική ομάδα και σε συνεργασία με τον μεγαλομέτοχο Χρήστο Πουλλαΐδη, τότε ναι πιθανόν να κάνουμε και υπερβάσεις. Για την ώρα όμως, είμαστε μέσα στα πλαίσια που έχουμε θέσει».

Διαβάστε επίσης: Χαμπουλλάς: «Η πιο κερδοφόρα χορηγική συμφωνία για φανέλα της εικοσαετίας»

Αναφερόμενος στον Γιόζεφ Χούσμπαουερ που συμφώνησε για συνεργασία με την ομάδα και την αποκάλυψη της ιστοσελίδας μας «Goal.com.cy» ότι η Ανόρθωση χρειάστηκε να κάνει οικονομική υπέρβαση για να τον ντύσει στα κυανόλευκα με απολαβές κοντά στις 270.000 ευρώ ετησίως, ο κ. Χαμπουλάς είπε: «Είναι κάποιες θέσεις για τις οποίες έχει αποφασιστεί να πληρώσουμε ίσως και κάτι παραπάνω. Νομίζω όλοι κρίνονται στο γήπεδο στο τέλος της ημέρας, να μην προτρέχουμε. Με έχουν ενημερώσει ότι πρόκειται για παίκτη με γεμάτες χρονιές και αρκετές περγαμηνές. Αναμένουμε όλα αυτά να εισπράξουμε από τον παίκτη στο γήπεδο. Εκτός απροόπτου έρχεται αύριο στην Κύπρο και απομένουν κάποιες διαδικασίες για να ανακοινωθεί».

Διαβάστε επίσης: Χαμπουλλάς για το deal με «Allea»: «Μαζί για τίτλους»

Σε ό,τι αφορά στις θέσεις που χρειάζεται άμεσα ενίσχυση η Ανόρθωση, είπε: «Χρειαζόμαστε έναν μέσος και απ’ εκεί και πέρα θα δούμε ανάλογα με τις ανάγκες που πιθανόν να προκύψουν τις επόμενες εβδομάδες. Γνωρίζεται και εσείς ότι ο προγραμματισμός μιας ομάδας δεν είναι στατικός, για την ώρα υπάρχει μόνο μια θέση που πρέπει να πληρωθεί άμεσα».

Ερωτηθείς εάν πιστεύει ότι η Ανόρθωση θα είναι καλύτερη από πέρσι, είπε: «Όταν αρχίσαμε πέρσι τη νέα προσπάθεια ήμουν ιδιαίτερα αισιόδοξος. Αυτή τη στιγμή δηλώνω βέβαιος ότι η Ανόρθωση θα παρουσιαστεί ακόμη πιο έτοιμη και πιο δυνατή για να κυνηγήσει τους στόχους που επιτάσσει η ιστορία της. Παρακολουθώ και τι κάνουν και οι άλλες ομάδες, και έχω τα δικά μου κριτήρια. Είμαι βέβαιος ότι η Ανόρθωση θα είναι καλύτερη από πέρσι. Δεν μας φοβίζει καμία ομάδα, όμως αφού με ρωτάτε θεωρώ ότι η περσινή τετράδα πάνω-κάτω θα είναι αυτή που θα σύρει το χορό για τους πρωταγωνιστές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υποτιμώ τις υπόλοιπες ομάδες, υπάρχουν πάντα και οι εκπλήξεις και οι ατυχίες μέσα στο ποδόσφαιρο. Εγώ μπορώ όμως να μιλώ με βεβαιότητα για τη δική μας ομάδα».

Διαβάστε επίσης: Ανόρθωση: Σούπερ deal με «Allea Group»!

Αναφορικά με τις τοποθετήσεις του εκπρόσωπου Τύπου της ΕΝΠ Κωνσταντίνου Φάνου που είπε ότι ο Δημήτρη Θεοδώρου -για τον οποίο ενδιαφέρθηκε πρόσφατα η Ανόρθωση- κοστολογείται πάνω από 100.000 ευρώ, είπε: «Δεν σχολιάζω δηλώσεις άλλων παραγόντων. Αυτή τη στιγμή, στα μετεγγραφικά πλάνα και στόχους μας δεν υπάρχει τέτοιο θέμα για να συζητήσουμε. Στην αρχή βολιδοσκοπήσαμε και το Παραλίμνι για τον Θεοδώρου και άλλες ομάδες για Κύπριους παίκτες, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει οτιδήποτε προγραμματισμένο. Τα θέματα μετεγγραφών τα χειρίζεται το ποδοσφαιρικό τμήμα. Προσεγγίσαμε και είμαστε σε διαβουλεύσεις με Κύπριους παίκτες, αν υπάρχει κάτι και πετύχει θα το ανακοινώσουμε».

Ακολούθως, μεγάλος μέρος της συνέντευξης με τον Ευγένιο Χαμπουλλά αναλώθηκε στη πολύ καλή συμφωνία για τα επόμενα πέντε χρόνια με το Allea Group, που θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός της ομάδας. ««Είναι κυπριακή εταιρεία με ξένους επενδυτές και έχει την έδρα της στη Λεμεσό. Αναπτύσσεται σε διάφορες χώρες. Έχουν προβεί και σε μια μελέτη του Πύργου στη Λεμεσό. Έχω επαφές μαζί τους εδώ και κάποια χρόνια, τους παρουσίασα την ομάδα μας, μιλήσαμε για την Αμμόχωστο και είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε καταλήξει σε μια συνεργασία που θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές. Πέραν των οικονομικών, όταν συνεργάζεσαι με μεγάλους οργανισμούς, προκύπτουν οφέλη. Όταν ο συνεργάτης σου είναι σωστός και έχει όραμα, δεν έχεις παρά να ωφεληθείς όχι μόνο οικονομικά αλλά και θέματα που έχουν σχέση με την εταιρική διακυβέρνηση και άλλα πολλά. Με τον κ. Πουλλαΐδη καθορίσαμε συγκεκριμένες πολιτικές για να γίνει η Ανόρθωση ελκυστική σε επενδυτές και θεωρούμε αυτή τη συνεργασία μια καλή αρχή. Προς αυτή τη κατεύθυνση εργαζόμαστε και θεωρούμε ότι θα προκύψουν και άλλες συμφωνίες. Είναι η καλύτερη συμφωνία, σε ότι αφορά το οικονομικό κομμάτι, που αφορά τη φανέλα της ομάδας από τον καιρό που εμπλέκομαι στα διοικητικά, δηλαδή από το 1999 και μετά! Θα είναι ο κύριος χορηγός και μέσα από την εμπειρία θα αναπτύξουμε και άλλες δράσεις. Η Ανόρθωση φέτος θα πάρει ένα πολύ σημαντικό ποσό από τη φανέλα αλλά και από τα άλλα διαφημιστικά πακέτα. Είναι ελκυστική η ομάδα μας για πάρα πολλούς που θέλουν να διαφημιστούν, έχει γίνει πολύ σωστή δουλειά και είναι υποχρέωσή μας να εργαζόμαστε στα πρότυπα που καθορίσαμε για να οδηγήσουμε την Ανόρθωση σε πιο ευχάριστες οικονομικές περιόδους. Η αγωνιστική πορεία μιας ομάδας συνδέεται πάντα με την οικονομική της κατάσταση»

Στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για σταδιακά επέκταση της συνεργασίας σε ακόμα περισσότερους τομείς και ο κ. Χαμπουλλάς εξήγησε: «Θα δούμε πως μπορούμε μέσα από αυτή τη συνεργασία να βοηθήσουμε και άλλα τμήματα. Ας μην βιαζόμαστε. Σκοπός είναι αυτή η συνεργασία να διευρυνθεί. Ευχαριστούμε την Allea Group για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε. Το θέμα του προπονητικού κέντρου είναι ανεξάρτητο από τη συνεργασία αυτή, κάναμε επαφές με το Υπ. Εξωτερικών και αναμένουμε να μας υποδείξουν χώρο για να στεγάζουμε οριστικά και τελεσίδικα όλα τα τμήματα μας, κοντά στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”».

Τέλος, σε ό,τι αφορά στο πρωτόκολλο και τα εισιτήρια διαρκείας είπε: «Αναμένεται η πληροφορία για τα εισιτήρια διαρκείας εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αύριο το μεσημέρι. Θα έχουμε διαθέσιμα εισιτήρια για το 33% του γηπέδου μας, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ειδικών και το πρωτόκολλο. Είναι περίπου 3250 εισιτήρια και σε αυτά συμπεριλαμβάνονται όλα. Αναμένω ότι οι φίλοι της Ανόρθωσης θα αγκαλιάσουν και θα τρέξουν να ανανεώσουν τις κάρτες τους. Προτεραιότητα θα έχουν οι υφιστάμενοι. Μόλις συμπληρωθεί ο αριθμό που προανέφερα, το σύστημα θα κλείσει και με το καλό θα ξανανοίξει όταν αλλάξουν τα δεδομένα. Δεν μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος από το πρωτόκολλο, ανέμενα ότι θα είχαμε κάτι περισσότερο από το 33%. Μακάρι να μας βοηθήσει ο Θεός να απαλλαγούμε από τον κορωνοϊό, να μπορέσουμε να αυξήσουμε το ποσοστό και να προχωρήσουμε κρατώντας μόνο τα θετικά»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ