aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμπουλλάς: «Η Επιτροπή είναι μακαρίτισσα, της κάναμε μνημόσυνο»

Χαμπουλλάς: «Η Επιτροπή είναι μακαρίτισσα, της κάναμε μνημόσυνο»

Με πολύ καυστικό τρόπο σχολίασε τις ενέργειες της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης. Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς που ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Χωρίς VAR», αναφέρθηκε στον πρόεδρος της επιτροπής, Αντρέα Παπαχαραλάμπους, ενώ κάλεσε το Υπουργικό Συμβούλιο σε διορισμό νέων προσώπων.

Αναλυτικά:

Για την επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού: «Διερωτώμαι για την μακαρίτισσα την επιτροπή Δεοντολογίας πως μπορεί να τα παρακολουθεί αυτά και να ασχολείται με τα mind games. Της κάναμε μνημόσυνο πριν από ένα μήνα. Διερωτώμαι πως γίνεται μια επιτροπή να τα βλέπει αυτά και να ασχολείται με το αν μιτσοκάμμισε ο ένας τερματοφύλακας του επιθετικού. Ένας από τους λόγους που δεν περάσαμε από την Βασιλεία, είναι η αναστάτωση που μας δημιούργησε ο πρόεδρος της Επιτροπής, ο Παπαχαραλάμπους. Εντελώς αδικαιολόγητα, με δηλώσεις του και ενέργειες έπληξε το κύρος συγκεκριμένων παικτών και της Ανόρθωσης. Διερωτώμαι πως το Υπουργικό συμβούλιο που έχει τεράστια ευθύνης, γιατί δεν διέλυσε αυτή την επιτροπή και δεν προχώρησε στον διορισμό νέων. Η υπομονή μας θα εξαντληθεί. Αυτή η επιτροπή πρέπει να διαλυθεί, η σύσταση της και να διοριστούν νέα μέλη με νέα κριτήρια. Έχει αποτύχει παταγωδώς».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ