aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμπουλλάς: Η αξιολόγηση των όρων του Πουλλαΐδη, η συνεδρία κι ο Τιμούρ

Χαμπουλλάς: Η αξιολόγηση των όρων του Πουλλαΐδη, η συνεδρία κι ο Τιμούρ

Σήμερα (24/4) το απόγευμα θα αξιολογηθούν οι όροι, το υπόμνημα και οι θέσεις του Χρίστου Πουλλαΐδη από την τριμελή επιτροπή που διαπραγματεύεται με τον μεγαλομέτοχο,  και από το σωματείο. Υπενθυμίζουμε ότι την τριμελή επιτροπή αποτελούν οι Ευγένιος Χαμπουλλάς, Γιώργος Χατζηστεφάνου και Χρίστος Σαββίδη.

Διαβάστε επίσης: Αποκαλυπτικό: Έθεσε εφτά όρους ο Πουλλαΐδης

Ο πρώτος, σε ραδιοφωνικές του τοποθετήσεις αναφέρθηκε στην εντολή που πήρε αυτός και τα άλλα δύο μέλη της τριμελούς επιτροπής από τη Γενική Συνέλευση για τις διαπραγματεύσεις με στόχο την επαναδραστηριοποίηση του ενδιαφέροντος του κ. Πουλλαΐδη για την εμπλοκή του στα διοικητικά της εταιρείας. Να βρεθεί ουσιαστικά ο τρόπος επιστροφής του 21% των μετοχών του Σωματείου της Αμμοχώστου στον ίδιο και τον να τον καταστήσουν ξανά μεγαλομέτοχο της Ανόρθωσης.

Διαβάστε επίσης: Αινιγματικό μήνυμα Ανδρέου και απάντηση Πουλλαΐδη

Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο Χαμπουλλάς, η συνάντηση το βράδυ της Μεγάλης Τρίτης (23/4), πραγματοποιήθηκε σε καλό κλίμα, παρότι διήρκησε πέραν των πέντε ωρών. Τόνισε επίσης ότι βάσει της ανακοίνωσης που εκδόθηκε δημιουργούνται οι προϋποθέσεις για την επιστροφή του κ. Πουλλαΐδη, νοουμένου ότι το υπόμνημα που έχει δοθεί από την πλευρά του και το οποίο θα αξιολογηθεί στη συνεδρία που θα γίνει σήμερα το απόγευμα, θα υιοθετήσει κάποιες θέσεις του τελευταίου κι ακολούθως θα απομένει η έγκριση από μία νέα Γενική Συνέλευση.

Διαβάστε επίσης: Παρέδωσε υπόμνημα και έριξε πίσω το μπαλάκι ο Πουλλαΐδης

«Έχει γίνει ένα βήμα προς τα μπροστά και η Ανόρθωση μπορεί να δει με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον. Θα βρεθούν λύσεις έστω και με κάποια καθυστέρηση. Δεν είναι προϋποθέσεις, για να ακριβολογούμε, είναι εισηγήσεις αυτές που κατέθεσε ο κ. Πουλλαΐδης. Αν ικανοποιηθούν αυτά θα εξετάσει σοβαρά να επιστρέψει στα διοικητικά της ομάδας και να καταστεί ξανά μεγαλομέτοχος της εταιρείας», είπε.

Διαβάστε επίσης: Η απορία με τις προθέσεις του Πουλλαΐδη και η συνεδρία

Κι ακολούθως κατέληξε σχετικά στο αρνητικό κλίμα που προέκυψε από παράγοντες πρόσφατα και έκανε λόγο για ενότητα. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στον Τιμούρ Κετσπάγια εκφράζοντας ότι μ’ αυτόν η Ανόρθωση θα έχει ανοδική πορεία: «Υπήρχε μια μεμψιμοιρία μεταξύ παραγόντων και αυτό πρέπει να τελειώσει. Η ενότητα στην Κύπρο όπως και σε κάθε τομέα, έτσι στο ποδόσφαιρο, επιτυγχάνεται όταν υπάρχουν επιτυχίες. Όταν υπάρχουν αποτυχίες τότε αρχίζει η επίρριψη ευθυνών ο ένας στον άλλον! Πιστεύω ειδικότερα μετά την πρόσληψη του Τιμούρ Κετσπάγια ως προπονητή θα έχουμε αγωνιστική άνοδο την επόμενη χρονιά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ