aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμπουλλάς για Κετσπάγια: «Θέλω να μείνει ο Τιμούρ. Δεν είναι μια τυπική συμφωνία»

Χαμπουλλάς για Κετσπάγια: «Θέλω να μείνει ο Τιμούρ. Δεν είναι μια τυπική συμφωνία»

Την ευχή του όπως στο τέλος βρεθεί η χρυσή τομή και ανανεωθεί το συμβόλαιο του Τιμούρ Κετσπάγια εκδήλωσε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης. Ο Ευγένιος Χαμπουλλάς μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR» στην Cablenet αναφέρθηκε στο θέμα του συμβολαίου του Γεωργιανού τεχνικού, ανέφερε ότι έχουν ανοίξει το συγκεκριμένο ζήτημα, αλλά δεν υπάρχει κατάληξη και συμφώνησαν να επανεξετάσουν το ζήτημα σε μεταγενέστερο στάδιο.

Αναλυτικά η απάντηση

Για το συμβόλαιο του Τιμούρ Κετσπάγια: «Να πω ότι ως διοίκηση είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από το προνοητικό τιμ. Είναι γεγονός ότι η επιστροφή του Τιμούρ στα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος έδωσε νέα πνοή. Με τον ίδιο έχω σχεδόν καθημερινή επαφή και μιλάμε και για θέματα εκτός ποδοσφαίρου γιατί η παρέα του είναι ευχάριστη,. Έχουμε ανοίξει το κεφάλαιο επέκτασης της συνεργασίας. Δεν υπάρχει ακόμα κατάληξη, αλλά για την ώρα επειδή μπαίνουμε σε μία σημαντική αγωνιστική περίοδο ενόψει και των ημιτελικών κυπέλλου έχω έρθει σε συνεννόηση με τον ίδιο ότι αυτό το θέμα θα το δούμε όταν θα ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα και δεν έχει σχέση με το κύπελλο. Εκείνο που πρέπει να τονίσω είναι ότι αυτή την στιγμή το πρώτο μας μέλημα είναι η συστράτευση και η συμπόρευση για να πετύχουμε τον στόχο της κατάκτησης του κυπέλλου».

Υπάρχουν κάποιοι παράγοντες για το θέμα του συμβολαίου; «Όχι, δεν είναι μία τυπική συμφωνία με κάποια νούμερα. Είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό. Επειδή εμείς επιθυμούμε την παρουσία του, εγώ προσωπικά επιθυμώ την παραμονή του, θέλουμε να συζητήσουμε όλες τις πτυχές που αφορούν τη συνεργασία μας. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο. Το κύριο μέλημα μας είναι η επαναφορά της ομάδας στις επιτυχίες. Μας έχουν λείψει οι επιτυχίες. Όχι γιατί είχαμε αγωνιστική πτώση, αλλά και λόγω ατυχίας. Αν δει κανείς τις επιθετικές προσπάθειες που είχαμε στα τελευταία παιχνίδι, η βαθμολογική συγκομιδή μας αδικεί. Πρέπει να εργαστούμε στο αγωνιστικό κομμάτι για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τη δήλωση Τιμούρ πως ίσως να μην είναι του χρόνου και την ενόχλησή του για όσα γράφτηκαν και λέχθησαν: «Είναι σύνηθες φαινόμενο να βγάζουν την γλώσσα τους όλοι για όλα. Δεν πρέπει να ενοχλούμαστε από κάποια που γράφονται. Είναι στη μόδα ο κανιβαλισμός. Όταν κάποια άτομα ασκούν ισοπεδωτική κριτική φυσικά θα ακουμπήσουν τον προπονητή. Εγώ προσωπικά δεν ασχολούμαι με αυτά. Η μόνη μου έννοια είναι να είμαι αποτελεσματικός και όταν πηγαίνω σπίτι μου έχω ήσυχη τη συνείδηση μου. Υπάρχουν άτομα που δεν έτσι. Και ο Τιμούρ όσο και αν δεν φαίνεται είναι ευαίσθητος και γι’ αυτό είπε αυτά που είπε για το συμβόλαιο του».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ