aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμπουλλάς για Κετσπάγια: «Θα του γίνει η πρόταση και θα υπογράψει»

Χαμπουλλάς για Κετσπάγια: «Θα του γίνει η πρόταση και θα υπογράψει»

Σίγουρος για ανανέωση συμβολαίου του Τιμούρ Κετσπάγια δήλωσε ο Ευγένιος Χαμπουλλάς. Μιλώντας μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ο πρόεδρος της Ανόρθωσης επανέλαβε την στήριξή του προς τον προπονητή της «Κυρίας» και δεν μπορούσε να ήταν πιο ξεκάθαρος σε ότι αφορά το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας.

«Τα αυτονόητα να μην τα συζητούμε. Η σχέση μας είναι πολύ δυνατή και οι βίοι μας παράλληλοι. Εγώ ξέρω πότε πρέπει να στηρίζω προσωπικότητες όπως τον Τιμούρ Κετσπάγια. Να περιμένουν νέα οι φίλοι της Ανόρθωσης. Θα του γίνει η πρόταση και θα υπογράψει», ανέφερε για το συγκεκριμένο θέμα.

Για την κατάκτηση του κυπέλλου: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη συμμετοχή του στον τελικό. Δίκαια κερδίσαμε. Είναι μεγάλη χαρά και ευλογία για τους Ανορθωσιάτες και τα μικρά παιδιά. Σπάσαμε το πόδι του Σατανά, τον αποτάξαμε και θα συνεχίσουμε ενωμένοι για να συνεχίσουμε στον δρόμο των επιτυχιών. Οι δράσεις των “Μαχητών” ήταν καθοριστικές στην εκτόξευση της ψυχολογίας των ποδοσφαιριστών. Ήταν εκδηλώσεις κόσμιες, όπως αρμόζουν στους Ανορθωσιάτες. Θα δώσουμε την ευκαιρία, ανάλογα με την εξέλιξη των μέτρων, για μια φιέστα στο “Αντώνης Παπαδόπουλος”».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ