aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμπουλλάς: «Έτοιμος ο φάκελος για προσφυγές, στόχος αυτό που μας στέρησαν»

Χαμπουλλάς: «Έτοιμος ο φάκελος για προσφυγές, στόχος αυτό που μας στέρησαν»

Την κατάκτηση του πρωταθλήματος έθεσε ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς μιλώντας στην κάμερα της Cablenet πριν από την έναρξη του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Ερμή στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο διοικητικός ηγέτης της «Κυρίας» άφησε υπονοούμενο για την απόφαση διακοπής του περσινού πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε στα μετεγγραφικά θέματα προαναγγέλλοντας τουλάχιστον άλλη μία μετεγγραφή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Να ευχηθώ σε όλους καλό πρωτάθλημα καλό πρωτάθλημα και μακριά από βία και στην αθλητική άμυλα. Να τελειώσει χωρίς οποιαδήποτε εμπόδια γιατί έχουμε ακόμα να περάσουμε δύσκολα εμπόδια. Η πρεμιέρα όπως είδαμε και στα άλλα παιχνίδια είναι δύσκολη, όμως το έχουμε κατά νου και εμείς και ο προπονητής και οι παίκτες. Θέλουμε να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε απρόσκοπτα για να πετύχουμε τον στόχο που κάποιοι πέρσι μας στέρησαν».

Για την πρόκληση της Ευρώπης: «Είμαστε στον γ΄ γύρο με δύσκολες ομάδες υποψήφιες αντιπάλους, όμως εύχομαι ότι ο Κετσπάγια που ξέρει τον δρόμο καλά και ξεκίνησε τον χορό των ευρωπαϊκών επιτυχιών στην Κύπρο να τον συνεχίσει ξανά».

Θα γίνουν και άλλες μετεγγραφές; «Θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες, τουλάχιστον μία ίσως και για τον κατάλογο Β’, αλλά είναι θέματα που τα χειρίζεται ο Κετσπάγια με τους συνεργάτες του».

Αν ενδιαφέρει ο Πόποβιτς: «Δεν θα μπω σε ονοματολογία. Προτείνονται καθημερινά πολλά ονόματα και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα προκύψουν σύντομα νέα».

Υπάρχει πρόταση για κάποιον παίκτη της Ανόρθωσης; «Δεν ήρθε καμία πρόταση. Παρακολουθώ τα ΜΜΕ που γράφονται διάφορα, όμως ενώπιον μας δεν ήρθε καμία πρόταση».

Όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα είχατε πει ότι θα κινηθείτε νομικά, υπάρχει κάποια εξέλιξη; «Ακόμα δεν έχουμε κάτι ανακοινώσιμο. Έγιναν ενέργειες, συμπληρώθηκε φάκελος για τις προσφυγές που θα κάνουμε. Αφορούν αθλητική δικαιοσύνη και αποζημιώσεις. Αυτά είναι χρονοβάρα. Δεν τα ξεχνούμε, αλλά τα αφήνουμε πίσω μας και συγκεντρωνόμαστε στο φετινό πρωτάθλημα για να πάρουμε την Ανόρθωση εκεί που της αξίζει και τη θέλει ο κόσμος της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ