aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧαμπουλάς: «Πιθανόν να υπάρξουν εκπλήξεις, καμία πρόταση για Ντούρις»

Χαμπουλάς: «Πιθανόν να υπάρξουν εκπλήξεις, καμία πρόταση για Ντούρις»

«Καμία επίσημη πρόταση για τον Ντουρίς», ήταν το σχόλιο του Ευγένιου Χαμπουλά στον SuperSport FM (104.0) για τις φήμες περί αποχώρησης του Μίχαλ Ντούρις από την Ανόρθωση.

Ο πρόεδρος της εταιρείας της Ανόρθωσης, αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα που αφορούν το ρεπορτάζ της «Κυρίας» τονίζοντας πως έρχονται το Σαββαοκυρίακο στην Κύπρο τρεις ποδοσφαιριστές (Ογκριασβίλι, Λόρια, Βργκοτς), ενώ πιθανόν να υπάρξουν και εκπλήξεις.

Για τον Μαρκάσα: «Η μεταγραφή Μαρκάσα δεν αφορά το ποσό που πρέπει να καταβληθεί στη Νέα Σαλαμίνα. Όλες οι μεταγραφές είναι στα πλαίσια που εμείς καθορίζουμε και δεν παρασυρόμαστε από τις απαιτήσεις άλλων σωματείων ή εκπροσώπων παικτών, και το έχουμε αποδείξει και με την υπόθεση Μπέκα. Η ενίσχυση θα κλείσει εντός των επόμενων ημερών. Την Δευτέρα αρχίζουμε προπονήσεις και θα έχουμε αφίξεις το Σαββατοκύριακο».

Για το αν θα έρθουν και άλλοι παίκτες πέραν των γνωστών: «Πιθανόν να έχουμε και εκπλήξεις με τις αφίξεις των παικτών. Με την παρουσία του Τιμούρ έχουμε προχωρήσει αρκετά στο θέμα προγραμματισμού αλλά δεν θα βιαστούμε. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε και όταν υπάρχει κατάληξη θα ενημερώνεται ο κόσμος. Δεν μπορώ να πω αν είμαστε κοντά ή μακριά με κάποιους παίκτες».

Για τον Αρτύματα: «Υπάρχει ενδιαφέρον αλλά σας επαναλαμβάνω ότι δεν είμαστε διατεθειμένοι να παρεκκλίνουμε των οικονομικών μας δυνατοτήτων. Δεν θα μπούμε σε πλειστηριασμούς για να ικανοποιήσουμε το οπαδικό αίσθημα».

Για τον Ντούρις: «Δεν υπάρχει καμιά βολιδοσκόπηση από ομάδα της Κύπρου. Ούτε πρόταση γραπτή υπήρχε. Από το εξωτερικό, όπως είχε γίνει μια βολιδοσκόπηση για το θέμα Ζοάο Βίκτορ, είχαμε και για τον Ντούρις. Δεν έχουμε κάτι ουσιαστικό μπροστά μας για κανένα ποδοσφαιριστή της ομάδας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ