aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧάαλαντ για μετεγγραφικά σενάρια: «Μόλις ήρθα στη Ντόρτμουντ»

Χάαλαντ για μετεγγραφικά σενάρια: «Μόλις ήρθα στη Ντόρτμουντ»

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει μόλις λίγους μήνες στη Βεστφαλία. Παρόλα αυτά, το ταλέντο και οι ικανότητες του έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών, όπως της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ποια είναι η άποψη του Νορβηγού άσου για αυτά; Εκείνος υποστήριξε ότι δεν έχει καμία διάθεση να φύγει σύντομα από τη Bundesliga και το ξεκαθάρισε στη «WAZ»: «Μόλις… ήρθα. Ζω το παρών. Μόλις ήρθα στην Ντόρτμουντ και δεν σκέφτομαι να φύγω σύντομα. Αποφάσισα ότι εδώ είναι το καλύτερο για μένα και την καριέρα μου».

Βέβαια, φέτος δεν δικαιώθηκε για την επιλογή του, αφού η Ντόρτμουντ έχασε τον τίτλο της πρωταθλήτριας από τη Μπάγερν Μονάχου. Μία κατάσταση που ο Χάαλαντ θέλει να την αλλάξει και να πανηγυρίσει αυτός με το τρόπαιο ανά χείρας: «Θέλω να πετύχω πολλά με την Ντόρτμουντ, όχι να είμαι πάντα δεύτερος, αλλά να κερδίσω τον τίτλο. Έχω στόχους για τα επόμενα χρόνια, να πετύχω πολλά γκολ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ