aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧάαλαντ: «Εκανα λάθος και ζητάω συγγνώμη για την συμπεριφορά μου»

Χάαλαντ: «Εκανα λάθος και ζητάω συγγνώμη για την συμπεριφορά μου»

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση και τέσσερις βαθμούς μακριά από την τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Champions League. Ο μεγάλος σταρ της, Έρλινγκ Χάαλαντ φαίνεται πως νιώθει μεγάλη πίεση κι αυτό αποτυπώθηκε και στο ματς με την Κολωνία.

Ο Νορβηγός επιθετικός με γκολ που πέτυχε στο 90′ έδωσε τον βαθμό στην ομάδα του αλλά με το σφύριγμα της λήξης η κάμερα τον έπιασε εμφανώς τσαντισμένο.

Προφανώς δεν είχε όρεξη για κουβέντες και φιλικά λόγια με αντιπάλους, με αποτέλεσμα να πετάξει τη φανέλα του προς το μέρος του Μέρε και αποχώρησε προς τ’ αποδυτήρια…

Λίγες ημέρες μετά, ο Χάαλαντ εξήγησε και παραδέχτηκε το λάθος του, ενώ θέλησε να ζητήσει και συγγνώμη που δεν κατάφερε να ελέγξει τον εαυτό του.

«Ήμουν πραγματικά πολύ τσαντισμένος μετά το παιχνίδι. Είχα μία πολύ λανθασμένη αντίδραση από τα νεύρα μου. Πέταξα την εμφάνισή μου σε αυτόν που μου τη ζήτησε. Απολογούμαι για αυτό. Ήταν λάθος. Δεν μπορούσα να συγκρατηθώ για ήμουν πολύ τσαντισμένος», τόνισε χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ