aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΧ. Ανδρέου: «Αναμένουμε την απάντηση των Ισπανικών Αρχών όσον αφορά την υπόθεση Λαρένα»

Χ. Ανδρέου: «Αναμένουμε την απάντηση των Ισπανικών Αρχών όσον αφορά την υπόθεση Λαρένα»

Σε αναμονή της απάντησης των Ισπανικών Αρχών, βρίσκονται στην Κυπριακή Αστυνομία, σύμφωνα με δηλώσεις του εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομίας Χρήστος Ανδρέου, όσον αφορά την υπόθεση του Λαρένα. Παράλληλα ενημέρωσε για τις καταγγελίες του προέδρου της Ολυμπιάδας Λυμπιών, για χειραγωγημένο αγώνα.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Ανδρέου:

Για τις καταγγελίες του προέδρου της Ολυμπιάδας: «Ο Γενικός Εισαγγελέας έχει δώσει οδηγίες σχετικά με τις καταγγελίες του πρόεδρου της Ολυμπιάδας . Οι οδηγίες έχουν σταλεί χθες το απόγευμα και δόθηκαν στο αρμόδιο τμήμα για να το διερευνήσουν. Ήδη επικοινώνησαν με τον ποδοσφαιρικό παράγοντα ο οποίος σύντομα θα κληθεί να δώσει στοιχεία. Ανάλογα με τα δεδομένα και τη μαρτυρία που θα δώσει ο παράγοντας θα πράξουμε ανάλογα με σκοπό την ολοκλήρωση του φακέλου η οποίος θα δοθεί στην Νομική Υπηρεσία».

Για την υπόθεση Λαρένα: «Έχουν ξεκινήσει κάποιες εξετάσεις, τόσο από τα μέλη της Αστυνομίας, όσο και από την επιτροπή Δεοντολογίας και Αθλητισμού για την υπόθεση αυτή, όπως και για άλλες. Διερευνάται από τους ανακριτές της Αστυνομίας η συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία έχει δει το φως της δημοσιότητας για κάποιους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Αναμένεται το αποτέλεσμα των δικαστικών συνδρομών που έχουν σταλεί στις χώρες όπου βρίσκονται οι εμπλεκόμενοι. Υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες στην διερεύνηση αυτών των υποθέσεων, καθώς τα άτομα που πρέπει να δώσουν μαρτυρία, βρίσκονται σε άλλη χώρα. Αναμένουμε την απάντηση των Ισπανικών Αρχών, έχουν ήδη δώσει μια απάντηση που δεν ήταν ολοκληρωμένη. Θέλουμε απαντήσεις για να ξέρουμε πως προχωρούμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ