aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπρου: Τα κάνει όλα και συμφέρει…

Μπρου: Τα κάνει όλα και συμφέρει…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Απόλλων έβαλε στο οπλοστάσιο του, έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει πολλές δουλειές στη μεσαία γραμμή. Ο λόγος για τον Κέβιν Μπρου, τον 29χρονο ποδοσφαιριστή από τη Μαυριτανία, ο οποίος άφησε την Ίπσουιτς για να συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο. Ο Μπρου, που είναι γεννημένος στη Γαλλία μπορεί να αγωνιστεί ως κεντρικός μέσος αλλά και λίγο πιο μπροστά ως επιτελικός.

Τα κάνει όλα και συμφέρει. Είναι δυνατός και με καλή τεχνική κατάρτιση και αναμένεται να βοηθήσει τη νέα του ομάδα. Ο Σωφρόνης Αυγουστή ήθελε να καλύψει το κενό που άφησε ο Άλεφ και κατέληξε στον Μπρου, από τον οποίο περιμένει πολλά. Στην ίδια θέση, οι κυανόλευκοι έχουν τους Σατσέτι, Σπόλιαριτς, Χ. Κυριάκου και Μάρκοβιτς. Επιλογές που δίνουν τη δυνατότητα στον Κύπριο τεχνικό να καταρτίσει την ενδεκάδα του αναλόγως και του αντιπάλου. Στον Απόλλωνα επιθυμούν να αποκτήσουν και ένα κλασικό «δεκάρι» και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται. Ο Ντα Σίλβα, στα καλά του, ήταν ο ιδανικός ηγέτης και πρόθεσή τους είναι να καλύψουν αυτή τη θέση και να νιώθουν σιγουριά.

Μέσω της επίσημης φωνής του Απόλλωνα, του εκπρόσωπου Τύπου Φανούριου Κωνσταντίνου, τονίζεται πως γίνονται συντονισμένες προσπάθειες αλλά δεν βιάζονται. «Κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να φέρουμε ό,τι καλύτερο γίνεται, εκεί που έχουμε ανάγκη», έχει δηλώσει πολλές φορές το τελευταίο διάστημα. Και όπως όλα δείχνουν, πολύ σύντομα θα προκύψουν ανακοινώσεις για τρεις ποδοσφαιριστές, επιτελικό μέσο, δεξί εξτρέμ και αριστερό μπακ. Στη θέση του αριστερού μπακ, τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα πλέον με τον Ζάντερ Σαντάνα. Ο Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019, αλλά είναι δύσκολο να βρίσκεται στο πλάνο της τεχνικής ηγεσίας για τη νέα περίοδο, λόγω της κατάστασης που δημιουργήθηκε παραμονές του τελικού κυπέλλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ