aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπράιτον - Μάντσεστερ Σίτι 3-2: Ανατροπή σοκ και... καμπανάκι τελικού για Πολίτες (vid)

Μπράιτον – Μάντσεστερ Σίτι 3-2: Ανατροπή σοκ και… καμπανάκι τελικού για Πολίτες (vid)

Μετά από τρομερή ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, η Μπράιτον νίκησε με 3-2 την πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, στο τρίτο χρονικά ματς της 37ης αγωνιστικής της Premier League.

Οι «Πολίτες» με το μυαλό στον τελικό του Champions League και παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 10ο λεπτό (αποβλήθηκε ο Κανσέλο) κατάφεραν να προηγηθούν με 2-0 στο «Αμεξ», ωστόσο, μέσα σε 26 λεπτά στο β΄ μέρος οι γηπεδούχοι έφεραν τα πάνω κάτω και πήραν μία σπουδαία νίκη γοήτρου.

Με δύο «αδιάφορες» βαθμολογικά αναμετρήσεις ξεκίνησε η 37η (προτελευταία) αγωνιστική της Premier League. Λίγες ημέρες μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Έντινσον Καβάνι, βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα με την φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατάφεραν σε τρίτο διαδοχικό ματς στην έδρα τους (προηγήθηκαν οι ήττες από τις Λίβερπουλ με 2-4 και Λέστερ 1-2) να φτάσουν στη νίκη (1-1 με την υποβιβασμένη Φούλαμ).

Στο «Σεντ Μέρις», η Λιντς με γκολ του Μπάμφορντ στο 73ο λεπτό και του Ρόμπερτς επικράτησε με 2-0 της Σαουθάμπτον, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική της θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ