aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπράιτον – Λιντς 2-0: Με σούπερ Γουέλμπεκ μια... ανάσα από τη σωτηρία (vid)

Μπράιτον – Λιντς 2-0: Με σούπερ Γουέλμπεκ μια… ανάσα από τη σωτηρία (vid)

Οι τέσσερις σερί απώλειες δεν της επέτρεψαν να «ξενοιάσει» μια ώρα αρχύτερα. Ωστόσο, η Μπράιτον σιγά-σιγά φτάνει στον στόχο της, που είναι η μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής, με τον Ντάνι Γουέλμπεκ να τη «σπρώχνει» ακόμη πιο κοντά.

Ο Βρετανός στράικερ ήταν σε εξαιρετική μέρα και με δύο προσωπικές του ενέργειες οι Γλάροι βρήκαν τον δρόμο προς τη νίκη απέναντι στη Λιντς (2-0) και ξέφυγαν προσωρινά στο +10 από την επικίνδυνη ζώνη.

Από πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ο Πασκάλ Γκρος άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό, ενώ στο 79’ έγραψε ο Γουέλμπεκ πέτυχε ένα από τα γκολ της καριέρας του και γιατί όχι και της φετινής σεζόν: με φοβερή ντρίμπλα πάνω στο κοντρόλ, πέρασε πίσω από τον προσωπικό του αντίπαλο και πλάσαρε ιδανικά τον Μελιέ, γράφοντας το τελικό 2-0, που φέρνει την ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ μια νίκη μακριά από τη σωτηρία (αν χάσει βαθμούς η Φούλαμ κόντρα στην Τσέλσι).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ