aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Boys On Tour»-ΑΕΚ: Προσπάθεια ανατροπής του κλίματος και ατάκα από Μουρίγιο

«Boys On Tour»-ΑΕΚ: Προσπάθεια ανατροπής του κλίματος και ατάκα από Μουρίγιο

Ο κόσμος της ΑΕΚ αγανάκτησε με την εικόνα που αντικρίζει σε κάθε παιχνίδι. Μικρή μερίδα φίλων των Λαρνακέων, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Νέα Σαλαμίνα (0-1) έμεινε στην κερκίδα απογοητευμένος. Ήταν τα παιδιά των «Boys On Tour» που ακολουθούν παντού την ΑΕΚ, εντός και εκτός έδρας, εντός και εκτός Κύπρου.

Με επικεφαλή τον Κλήμη Αλεξάνδρου για ένα δίλεπτο τα είπαν με μέλη της διοίκησης. Τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Εύμαιο Ευθυμιάδη, τον τεχνικό διευθυντή Άντερ Μουρίγιο που δέχεται τα περισσότερα πυρά, τον πρόεδρο, Άντρο Καραπατάκη που πήγε για λίγο και τον εκπρόσωπο Τύπου, Κυριάκο Δημητρίου.

Η συζήτηση ήταν μέσα σε κόσμια πλαίσια χωρίς φωνές και αντιπαραθέσεις. Απλά ο κόσμος της ομάδας που ήταν εκεί εξέφρασε την απογοήτευση του για τα όσα βλέπει στο γήπεδο και ζήτησε να γίνει ό,τι πρέπει για να αλλάξει αυτή η κατάσταση. Ο Μουρίγιο φέρεται να μετέφερε ότι θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να αναστρέψουν την κατάσταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ