aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαBoxing Day: Έβαλε... φρένο στη Γιουνάιτεντ ο Βάρντι! (vid)

Boxing Day: Έβαλε… φρένο στη Γιουνάιτεντ ο Βάρντι! (vid)

Άγγιξε το ενδέκατο σερί διπλό της στην Premier League, αλλά η Λέστερ είχε άλλη άποψη!

Παρότι προηγήθηκε δις με Ράσφορντ και Μπρούνο Φερνάντες, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εμφάνισε ξανά αμυντικά προβλήματα και οι «αλεπούδες» τα εκμεταλλεύτηκαν, βρίσκοντας απαντήσεις με Μπαρνς και Βάρντι για να… φρενάρει την αντίπαλό της (2-2).

Κάπως έτσι, η Λέστερ παρέμεινε στη δεύτερη θέση και πάνω από την Γιουνάιτεντ, η οποία όμως έχει ένα ματς λιγότερο.

Το ματς ήταν εξαιρετικό σε όλη τη διάρκειά του, με ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Με τη συμπλήρωση 23 λεπτών η Γιουνάιτεντ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, όταν ο Μπρούνο με το… μυτάκι εξέθεσε την άμυνα της Λέστερ και πρόσφερε στον Ράσφορντ το 1-0. Ωστόσο, οκτώ λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα και έφεραν το σκορ στα ίσα. Ο Μάντισον έδωσε στον Μπαρνς, που βρήκε τον χώρο ανάμεσα σε τρεις παίκτες της Γιουνάιτεντ και με… οβίδα εκτός περιοχής δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ντε Χέα για το 1-1.

Το σκορ αυτό ήταν και του ημιχρόνου, με το δεύτερο ημίχρονο να έχει λιγοστές καλές στιγμές και τις δύο ομάδες να παίζουν πιο συντηρητικά, θέλοντας να μην πάρουν μεγάλα ρίσκα και να εκμεταλλευτούν κάποια ευκαιρία που θα τους παρουσιαστεί. Ο Σόλσκιερ έριξε στο ματς τον Καβάνι στο 75ο λεπτό στη θέση του κακού Μαρσιάλ και ο Ουρουγουανός τέσσερα λεπτά μετά με ωραία κάθετη έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Φερνάντες, που δεν δυσολεύτηκε να νικήσει τον Σμάιχελ για το 2-1.

Η ομάδα του Μάντσεστερ βρισκόταν αγκαλιά με την 11η διαδοχική εκτός έδρας νίκη της, αλλά προδόθηκε για ακόμη μια φορά από την ασταθή άμυνά της. Ήταν το 85ο λεπτό όταν ο Αγιόθε Πέρεθ που είχε μπει τέσσερα λεπτά νωρίτερα στο ματς έκανε το γύρισμα στην περιοχή, με τον Βάρντι να ξεχνιέται από τους αμυντικούς της Γιουνάιτεντ και με σουτ στην κίνηση να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2 στο ματς που άνοιξε την αυλαία της Boxing Day στην Πρέμιερ Λιγκ!


 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ