aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜποξεράκια και... καλτσούλες CR7 (pics)

Μποξεράκια και… καλτσούλες CR7 (pics)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ξεφύγει από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Πέρα από σπουδαίος ποδοσφαιριστής, κατά καιρούς κάνει το μοντέλο, ενώ λανσάρει τη δική του μάρκα σε εσώρουχα, πετσέτες, ρούχα και παπούτσια. Φυσικά, χρησιμοποιεί το όνομά του, εννοείται και το σώμα του για να προωθήσει και ρούχα – παπούτσια της εταιρίας portugalfootwear.com.

Εμείς κάναμε την… διαδικτυακή μας τσάρκα στο on line shop των δύο εταιριών ενόψει Χριστουγέννων και σας παρουσιάζουμε πόσα θα πρέπει να… σκάσετε από το δώρο σας για να ντυθείτε και να νιώσετε Ρονάλντο.

Ξεκινάμε από το εσώρουχο: Οι τιμές στα μποξεράκια ξεκινούν από 17 ευρώ και φτάνουν μέχρι τα 40. Και επειδή, όπως μας έλεγαν και οι μανάδες μας (οκ, ακόμη μας λένε) το κρύο μπαίνει από τα άκρα, καλό είναι να πάρετε και τις καλτσούλες Ρονάλντο. Πόσο πάει το… μαλλί; 17,95 κύριοι και κυρίες. Ε, τι; Δεν κοστίζει μόνο το πετρέλαιο για τη ζέστη.

Όσο για το πουκάμισο; Απ’ ότι καταλάβαμε παίζει προσφορούλα αυτές τις μέρες με την τιμή του να ανέρχεται στα 39.95 ευρώ. Ούτε καν 40 δηλαδή. Και πάμε τώρα στα…ακριβά.

Αφού δεν κλοτσάτε την μπάλα σαν τον Ρονάλντο, μπορείτε να βάλετε τα πόδια σας σε παπούτσια που… περπατάει ο Πορτογάλος. Φυσικά, το καθετί έχει το κόστος του. Το φθηνότερο ζευγάρι κοστίζει 159.99 ευρώ και το ακριβότερο 299.99 ευρώ.

Πάμε να κάνουμε τη σούμα, υπολογίζοντας τα φθηνότερα προϊόντα:

Εσώρουχο: 17 ευρώ

Κάλτσες: 17.95 ευρώ

Πουκάμισο: 39.95 ευρώ

Παπούτσια: 159.99 ευρώ

Σύνολο: 234,89 ευρώ

Παντελόνι και παλτό δεν κοιτάξαμε καν. Βγήκαμε ήδη εκτός προϋπολογισμού! A! Στην περίπτωση που, αφού ψωνίσετε τα… Ρονάλντο ρούχα και παπούτσια σας, αν θέλετε να πάτε και στο ξενοδοχείο του στη Λισαβόνα για τα Χριστούγεννα, να ξέρετε ότι το διήμερο 25-27/12 το δίκλινο κοστίζει 127 ευρώ τη βραδιά! Καλά είναι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ