aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπορούσια Ντόρτμουντ: Τριετές το συμβόλαιο του Ρόζε

Μπορούσια Ντόρτμουντ: Τριετές το συμβόλαιο του Ρόζε

Νέα στοιχεία αναφορικά με την συνεργασία της Μπορούσια Ντόρτμουντ με τον Μάρκο Ρόζε, μετά την αποχώρηση του δεύτερου το καλοκαίρι από τον πάγκο της ην Γκλάντμπαχ, είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας στην Γερμανία…

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το περιοδικό «Kicker», oι Βεστφαλοί θα προσφέρουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας στον 44χρονο τεχνικό, με την υπογραφή του να αποτελεί πλέον θέμα ημερών!

Καθώς όλες οι σημαντικές διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν γίνει, υποσχέσεις έχουν δοθεί εκατέρωθεν κι απομένει μόνο το.. τυπικό του πράγματος για την σύμβαση που θα λήγει το καλοκαίρι του 2024.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Μάρκο Ρόζε επέλεξε την Μπορούσια Ντόρτμουντ. Είναι ακόμα προπονητής της Γκλάντμπαχ, αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται στο μέσο της σεζόν και από σεβασμό προς όλους τους εμπλεκόμενους δεν θα μιλήσουμε ξανά για αυτό το θέμα, μέχρι το τέλος της σεζόν», σχολίασε από την πλευρά του ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπορούσια, Χανς Γιόαχιμ Βάτσκε.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ