aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μπορούσε να τελειώσει ισόπαλο και να ήταν πιο δίκαιο, αλλά…»

«Μπορούσε να τελειώσει ισόπαλο και να ήταν πιο δίκαιο, αλλά…»

Ο Ντούσαν Κέρκεζ εξέφρασε τον σεβασμό του απέναντι στην Ανόρθωση και στον Ρόνι Λέβι και παρουσιάστηκε εμφανώς ευχαριστημένος για τη νίκη της ΑΕΛ.

«Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για την πολύ δύσκολή νίκη σε έναν σκληρό αγώνα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για μας. Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για τον καλό και δυνατό αγώνα. Έχω σεβασμό απέναντι στην Ανόρθωση η οποία έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ του πρωταθλήματος και απέναντι στον προπονητή της», είπε και πρόσθεσε:

“Ξέραμε πως θα ήταν δύσκολος ο αγώνας και θα δεχόμασταν μεγάλη πίεση, αλλά πιστέψαμε στις δυνατότητές μας όταν ήλθαμε εδώ μετά από πολύ καλή δουλειά και ομαδικότητα. Στο πρώτο μέρος ήταν καλύτερη η Ανόρθωση, αλλά τελειώσαμε τον αγώνα κερδίζοντας και αυτό είναι κάτι πολύ καλό για μας. Μπορούσε να ολοκληρωνόταν ισόπαλος ο αγώνας και να ήταν πιο δίκαιο για την Ανόρθωση, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Καλή συνέχεια στην Ανόρθωση και στον προπονητή της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ