aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπορεί να βγει διπλά κερδισμένη στο φινάλε η ΑΕΚ

Μπορεί να βγει διπλά κερδισμένη στο φινάλε η ΑΕΚ

Νίκη και μόνο νίκη θέλει η ΑΕΚ στην τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος απέναντι στο Παραλίμνι, ώστε να επωφεληθεί βαθμολογικές απώλειες άλλων ομάδων που βρίσκονται στα ψηλά δώματα της βαθμολογίας και τα λένε μεταξύ τους.

Στη Λευκωσία έχουμε το παιχνίδι Ομόνοια-ΑΕΛ και στη Λεμεσό το ντέρμπι Απόλλων-ΑΠΟΕΛ. Εάν η ΑΕΚ, λοιπόν, επιβληθεί της Ένωσης θα βγει διπλά κερδισμένη. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Ιδιάκεθ στο επικείμενο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής δεν θα είναι στον πάγκο, μιας και αποβλήθηκε με τον ΑΠΟΕΛ.

Δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Γιάννου καθώς συμπλήρωσε κάρτες. Φανέλα βασικού διεκδικεί ο Ακίνο. Δεν αποκλείουμε ακόμη και την αλλαγή συστήματος από τον Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ο οποίος δεν θα είναι στο πάγκο με το Παραλίμνι, λόγω τιμωρίας. Το είχε πράξει με την Αλκή όμως τα βρήκε σκούρα, μιας και στο πρώτο μέρος η αντίπαλος δημιούργησε πολλά προβλήματα στην ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ