aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Μπορεί να μας κάνει καλό»

«Μπορεί να μας κάνει καλό»

«Η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε. Μπορεί να μας κάνει και καλό η ήττα», δήλωσε ο Δημήτρης Λάζος για το 1-4 της Νέας Σαλαμίνας από τον Απόλλωνα, ο οποίος συνέχισε λέγοντας:

«Θα δούμε τα σημεία που υστέρησε η ομάδα για να είμαστε καλύτεροι στη συνέχεια. Πήραμε τέσσερις βαθμούς στα τελευταία τρία δύσκολα παιχνίδια με Ανόρθωση, ΑΕΚ και Απόλλωνα. Είναι θετικός απολογισμός. Με το τέλος του α’ γύρου, μπορούμε να πούμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε περισσότερους βαθμούς. Ασφαλώς και θα υπάρχουν κακές παρενθέσεις σε ένα απαιτητικό πρωτάθλημα».

Ακολούθως, σχολίασε την πρώτη συμμετοχή του Ιβάν Φουστάρ στο τρέχον πρωτάθλημα:  «Αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο και είναι σημαντικό που επέστρεψε. Μας χαροποιεί ιδιαίτερα η επιστροφή του».

Όσο για το εκτός έδρας ματς της ερχόμενης Παρασκευής με την Πάφος FC, είπε: «Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Γενικά, δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Θα πρέπει να προετοιμάζεσαι κατάλληλα σε κάθε παιχνίδι. Θα πάμε την Παρασκευή για να αντιμετωπίσουμε καλή αντίπαλο που έχει ποιότητα στο ρόστερ. Δεν μας παραπλανά η θέση της Πάφου».

Τέλος, αναφέρθηκε στα αγωνιστικά δεδομένα: «Ο Νουρ είναι τιμωρημένος και θα είναι η μοναδική απουσία. Επιστρέφει ο Μαριάνοβιτς, ενώ θα είναι έτοιμος ο Μαουρίσιο».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ