aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπονούτσι: «Κανένα πρόβλημα με Αλέγκρι»

Μπονούτσι: «Κανένα πρόβλημα με Αλέγκρι»

Ο Λεονάρντο Μπονούτσι εθεάθη να φωνάζει στον προπονητή της Γιουβέντους, Μαξ Αλέγκρι, στον αγώνα με την Παλέρμο και για το λόγο αυτό έμεινε εκτός αποστολής από το εκτός έδρας ματς με την Πόρτο στην Πορτογαλία. Ο Ιταλός αμυντικός υποβάθμισε το περιστατικό με τον προπονητή του, λέγοντας πως του άξιζε η τιμωρία, ενώ δήλωσε πως τέτοια πράγματα γίνονται μέσα στη σεζόν.

«Νομίζω ότι τέτοια πράγματα μπορεί να γίνουν μέσα στη σεζόν. Βοήθησε την ομάδα, βοήθησε να δυναμώσει η κατανόηση μεταξύ των παικτών, του προπονητή και του συλλόγου ακόμη περισσότερο».

«Πρέπει πάντα να κρατάμε τον απαραίτητο σεβασμό και τους συγκεκριμένους ρόλους. Έκανα λάθος και το πλήρωσα, ο κόουτς έκανε λάθος και το πλήρωσε. Ξεχάστε το και πάμε παρακάτω. Είναι μέρος της κάθε σχέσης είτε είναι φιλία, οικογένεια η δουλειά. Δεν πιστεύω κανέναν που μου λέει πως δεν έχει καβγαδίσει με ένα φίλο, τη σύζυγο, έναν συνάδελφο ή το διευθυντή. Μπορεί να γίνει, αλλά το σημαντικό είναι να ξέρεις πότε κάνεις λάθος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ