aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜπονούτσι: «Απέρριψα Γιουνάιτεντ και Σίτι για την Γιουβέντους»

Μπονούτσι: «Απέρριψα Γιουνάιτεντ και Σίτι για την Γιουβέντους»

Μπορεί οι οπαδοί της Γιουβέντους να μην υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο τον Λεονάρντο Μπονούτσι στο Τορίνο, παρ’ όλα αυτά ο ίδιος αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τα «μάτια» της «κυρίας».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός αμυντικός:

Για το ενδιαφέρον από Γιουνάιτεντ και Σίτι: «Υπήρξαν κάποιες συζητήσεις με τη Μάντσεστερ Σίτι και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Από την Σίτι, έλαβα πρόταση το 2016, μίλησα με τον σύλλογο, μίλησα και με τη Γιουβέντους και αποφασίσαμε πως το καλύτερο για μένα ήταν να συνεχίσω στην ομάδα. Φέτος, μου είπαν ότι υπήρχε η δυνατότητα να επιστρέψω σπίτι, στην Γιουβέντους. Από εκείνη την ώρα σταμάτησα να ακούω άλλες προσφορές και αποφάσισα να επιστρέψω εδώ. Υπήρξε πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο καλοκαίρι, όμως δεν υπήρχε περίπτωση να πάω εκεί από τη στιγμή που η Γιουβέντους ενδιαφερόταν. Νιώθω σαν στο σπίτι μου. Είναι το καλύτερο μου εδώ και πιέζω τον εαυτό μου στο μέγιστο, κάτι που στο Μιλάνο δεν το πέτυχα».

Για τους λόγους που δεν πέτυχε στην Μίλαν: «Δεν κατάφερα να πετύχω και αυτό συνέβη πιθανώς επειδή στην καρδιά μου είχα μετανιώσει την απόφασή μου. Η απόφαση δεν έγινε πράξη μέχρι τον Ιούνιο, αλλά είναι αλήθεια ότι είχα αυτό το αίσθημα μέσα μου. Έτσι, όταν ο ατζέντης μου με ενημέρωσε πως υπήρχε μια πρόταση από την Γιουβέντους, σταμάτησα να ακούω κάθε άλλη πρόταση».

Για την απόφασή του να αποχωρήσει το καλοκαίρι του 2017: «Εκείνη την εποχή, πήρα μια απόφαση να φύγω. Στη συνέχεια, με το πέρασμα του χρόνου, κατάλαβα ότι είχα λάθος στάση, καθώς οι προσδοκίες που είχα δεν πληρούνταν. Έτσι άλλαξα γνώμη. Ήταν προφανώς μια δύσκολη απόφαση, διότι δεν ήταν όλοι έτοιμοι να με συγχωρήσουν και να καταλάβουν το λάθος μου. Ήμουν τυχερός γιατί έγινα αποδεκτός από τον Πρόεδρο, τον προπονητή και τους συμπαίκτες μου. Έτσι αποφάσισα να το ρισκάρω, για το καλό της οικογένειάς μου. Προσπαθώ να κάνω πραγματικά ότι καλύτερο μπορώ, για να αποδείξω σε όλους πως το να είσαι παίκτης της Γιουβέντους δε σημαίνει να φοράς απλά την φανέλα της».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ